donderdag 12 maart 2020

Tuinhuis 5 hoek

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten.


Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! We hebben diverse soorten en maten en. Let op : afhalen zonder bestelbon is niet mogelijk.

Afhaaltijden maandag tm vrijdag 7. Onze tuinhuisjes -hoekig zijn leverbaar in 3-of zijdig dak. De deur bevindt zich eveneens in een hoek. Daardoor hoeft u geen extra ruimte aan de zijkant over te houden voor het openen van de deur.


Wel is het aan te raden het tuinhuis voor te behandelen met beits bij de opbouw wanneer u hem helemaal tegen de rand aan plaatst gezien u daar nadien niet meer goed bij kunt voor onderhoud. Het opbouwen van het tuinhuis is zeer eenvoudig. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze montageservice bij te bestellen, dan heeft u geen omkijken naar de montage van het tuinhuis ! De garantie van de hoektuinhuisjes variëren van tot jaar, afhankelijk van het merk.


Bent u op zoek naar een ruimte besparende blokhut met tevens een prachtige uitstraling?

Dan is de hoekblokhut, ook wel vijfkant blokhut genoem de ideale oplossing voor u. Deze blokhut plaats u makkelijk in de hoek van uw tuin, hierdoor houdt u veel ruimte over voor andere dingen zoals een tuinset of speeltoestel. Tuinhuisje hoekig met vijfzijdig dak b. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar. Daarbij kunnen wij advies geven over de opbouw van een blokhut, maar ook over het type tuinhuis dat het best bij u past en hoe u uw huis kunt inrichten. Naast onze specialisten, is er ook een styling-specialist beschikbaar, zodat u altijd het juiste huisje kunt kiezen, dat bij uw tuin past. Geïmpregneerd tuinhuis de luxe hoek met meter luifel en veranda.


Standaard is dit type uitgevoerd met een enkele deur met vast raam. Uiteraard is ook dit model volledig geimpregneerd en voorzien van een hardhouten fundering. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! U krijgt direct een bevestiging.


Een uniek concept met opbergruimte en een lounche plek,voor veel gezellige uurtjes. Zoekt u een hoekige blokhut bouwpakket van Scandinavisch vuren hout? Wij hebben een ruime collectie vijfhoekige tuinhuisjes te koop.


Een dergelijke blokhut is ideaal in een hoek van uw tuin te plaatsen. Wij bezorgen -hoekige blokhutten in heel Nederland en Vlaanderen bij u thuis. Dit prachtige tuinhuis Manor van topmerk Keter is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een klassieke uitstraling.


Door middel van de deur heeft u toegang tot al uw spullen, die u op het stevige vloerpaneel neer kunt zetten.

Voor het kopen van een blokhut, tuinhuis , veranda of carport bent u bij Blokhutwinkel aan het juiste adres. Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom! Interflex blokhutten en tuinhuizen kunnen vooraf in de volgende kleuren gespoten worden. Bij complete afwerking is zelfs een combinatie van kleuren. De ° koppeling zorgt door zijn kleine schuine of stompe hoek voor de afwatering van de constructie.


Of misschien heeft u een mooie hoek over in de tuin voor een stijlvol hoektuinhuis. Hier kunt u eventueel een inspirerende werkplek van maken. Maar een tuinhuis kopen puur en alleen voor de ontspanning kan natuurlijk ook.


Het tuinhuis Mikkel is een prachtig tuinhuis met een formaat van wel 7. Hoe groot of hoe klein uw tuin ook is, een tuinhuis komt altijd van pas. Uw bezittingen zijn veilig opgeborgen achter slot en grendel. Dit is blokhut Asmun dit is een zogenaamde vijfhoek, bestaande uit wanden en daardoor zeer geschikt plaatsing in een hoek van uw tuin.


Het tuinhuis is ook beschikbaar in een onbehandelde of een hogedruk geïmpregneerde versie. Deze zogenaamde hoekblokhut van vuren hout wordt geleverd met dakleer en echt glas voor de ramen en deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts