donderdag 5 maart 2020

Vrijdragende schuifpoorten prijzen

Al onze prijzen zijn exclusief btw Wij kunnen een betonblok leveren à € 350. Voor alle andere ral-kleuren wordt een meerprijs van berekend. De schuifpoorten staan opgesteld op ons terrein en zijn op afspraak te bezichtigen.


Eventuele prefab fundering kost € 25-Al onze schuifpoorten kunnen op aanvraag geautomatiseerd worden. Ook is het mogelijk om schuifpoort onderdelen te maken, schuifpoort onderdelen op maat gemaakt is op aanvraag. Slagbomen Slagbomen zijn ideaal om toegang tot een gebied of terrein gecontroleerd te laten verlopen. Om u verder op weg te helpen geven wij een prijsindicatie. Bij de volgende prijzen is er uitgegaan van de afmeting 300×1cm.


De prijzen voor een schuifpoort van hout liggen tussen de €2. Een tuinpoort van metaal is iets goedkoper en daar liggen de bedragen tussen de €96- en €2. Schuifpoort vrijdragend - hekfabriek. Prijzen zijn btw inbegrepen.


Het prijsverschil zit vooral in de keuze van het materiaal, uitvoering en het slot. Zo is een houten schuifpoort bijvoorbeeld duurder dan een metalen schuifpoort. Hieronder ziet u een overzicht van de prijzen. Bij de railvariant rijdt de poort over een rail die in de grond zit bevestigd. Bij de vragende variant zweeft het hekwerk als het ware boven de grond.


Het voordeel van een vrijdragende schuifpoort is dat vuil, blad of stenen de poort niet verhinderen. Deze vrijdragende aluminium schuifpoort is het bewijs dat ook lichtgewicht schuifpoorten sterk en uiterst veilig kan zijn. Duran De duurzame en functionele vrijdragende schuifpoorten voor zakelijk Nederland. Onze ervaren monteurs komen de poort graag op locatie monteren.


BM Technics bespaart u tijd en kopzorgen. Meer weten over schuifpoorten ? Zowel schuifpoorten als schuifhekken hebben een modern karakter. Tevens kan J vd Mortel voor de aandrijving van uw (rails of vrijdragende -) schuifpoort zorgen door middel van een bijpassende motor. Geautomatiseerde schuifpoorten komen vaak voor om optimale veiligheid te kunnen garanderen.


U vergeet hierdoor nooit meer de schuifpoort dicht te maken. Met een houten schuifpoort kan je je woning stijlvol afschermen van ongewenst bezoek en nieuwsgierige voorbijgangers. Klik op de foto en zie prijzen. Dankzij de warme uitstraling van hout kan je je volledig beschermen zonder een benauwd gevoel te creëren. Welke soorten houten schuifpoorten er zijn en waar je op moet letten bij het kopen en maken lees je.


Aluminium schuifpoorten Een aluminium schuifpoort is niet enkel bedoeld voor bedrijven en grote parkings. Ook voor vele particuliere woningen is een schuifpoort een veilige oplossing. De stijl van de poort kan voor zowat alle bouwstijlen worden aangepast.


Van rustiek tot modern, de keuze is aan u ! Een schuifpoort op rail overbrugt gemakkelijk grotere afstanden. De poorten zijn zowel op rail als vrijdragend verkrijgbaar. Een voorbeeld hiervan is de SHB schuifpoort. Vrijdragende schuifbare poorten zoals Delta, uGate of iGate zijn bijzonder stijlvol. Bovendien is er geen rail nodig waar vuil of sneeuw in kan ophopen.


De totale doorgang bedraagt 8mtr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts