donderdag 19 maart 2020

Vlijtige liesjes

Het vlijtig liesje is een ontzettend veelzijdig plantje. Daarnaast bloeien ze heel lang van mei tot oktober. De bloemen kunnen allerlei kleuren hebben. Ze doen het vooral heel goed in de halfschaduw en zijn makkelijk te verzorgen!


Ze komen voor in het wit, rood en roze.

Het is een ideale plant voor zowel tuin als balkon. Fleur uw geveltuin, vensterbank, terras, border of huiskamer op met dit vrolijk en vlijtig bloeiend plantje. Felle middagzon in de zomer verdragen ze echter minder goed. Beschaduwde sombere plekjes in uw tuin zijn niet meer nodig.


U kunt ze met een tapijt van vlijtige liesjes opvrolijken. Impatiens walleriana is daarnaast heel geschikt voor potten, bloembakken en hangmanden. Vlijtige Liesjes kun je dicht bij elkaar planten om een mooie volle border te maken in een bloembed.


In plaats van in een bak, kun je de Vlijtige Liesjes in hanging baskets doen.

Vlijtig Liesjes combineren ook makkelijk met vaste planten. De Vlijtige Liesjes zullen al snel door elkaar groeien en alle grond bedekken. Wegens stopzetting webshop. Deze korting zal verrekend worden in het winkelmandje.


Wij willen graag alle klanten bedanken voor het jarenlange. Want met deze planten kan hij in zon en schaduw. Daar hoef je maar weinig voor te doen.


New Guinea- vlijtig Liesjes bloeien maar al te graag voor je. Voorjaarsplanten Zomerplanten. Als je mooie volle bloeiende plant wilt, is het belangrijk om te voorkomen dat zaden worden aangemaakt. Vlijtig liesje Vlijtig liesje is een eenjarige schaduwplant, welke ook vol licht verdraagt.


Daarom moet je het uitgebloeide bloemetje met steeltje en al eruit halen. Als je dat niet doet steekt de plant zijn energie in het maken van zaden. Welkom op onze website van de Vlijtige LiesjesS. Wij zijn vlijtige hobbydames Gerie en Monique, moeder en dochter, die het leuk vinden om originele, leuke en betaalbare cadeautjes te maken.


Ons motto is leuke, originele en bruikbare cadeautjes te maken.

Ze sterven buiten af, maar als je wilt kun je proberen het vlijtig liesje te laten overwinteren binnen. Of eerst stekken en de stekken laten overwinteren. Het lukt lang niet altijd en de plantjes zijn doorgaans goedkoop dus misschien kan je maar beter gewoon nieuwe kopen. Wij bieden u een totaal concept op het gebied van boeketten, corsages, autostukken, aankleding zaal, etc. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.


JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We zingen smartlappen en duitse slagers. Voor KBO, Zonnebloerm, zorginstellingen. Huis, tuin, keuken en lifestyle blog over alles rondom een huishouden met kinderen.


Product reviews, tips en handige informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts