dinsdag 10 maart 2020

Winddoek zwart

Winddoek direct tegen tuinschutting. Geen wind op terras met Windbreekgaas. Goedkope winddoeken nu bij Tuinhekbekleding. Van zwart tot grijs en groen: het is allemaal mogelijk.


Winddoek zwart

Neem een kijkje tussen het aanbod en let goed op de specificaties om zo een juiste aankoop te verrichten. Heb je interesse in grotere hoeveelheden? Dan raden we je aan om even contact met ons op te nemen. Een winddoek is normaal gesproken leverbaar per vaste afmeting op rol. Zwartgroen biedt een ruim assortiment.


U kunt kiezen uit de kleuren zwart en groen. Wij kunnen uw winddoek op maat maken maar u kunt ook per (halve)rol bestellen. Het bevestigen van het winddoek kan gebeuren via tie-rips. Wij leveren winddoek in verschillende diktes, kleuren, op rol of op maat gemaakt en met een zoom of polyester band afgewerkt.


UIteraard vindt u ook alle ophangsystemen voor het eenvoudig monteren van windbreekgaas bij de Vorstvrijestal. Dit doek wordt ook wel schaduwdoek genoemd. Hoge kwaliteit windbreekgaas en windbreekdoek met een uitstekende UV bestendigheid. Sterke en scheurbestendige windbreeknetten in gebreid uv-gestabiliseerd polyethyleen weefsel, met ingeweven knoopsgatbanen aan de langszijden.


Door deze knoopsgaten kan u het windbreekgaas eenvoudig met kabelbinders tegen een hekwerk of buisconstructie. Superkwaliteit windbreekgaas met een windreductie van. Nieuw Ophalen of Verzenden. Nu te koop bij the pawn store: windbreekgaas winddoek zwart 1. Bent u op zoek naar een winddoek ? Bij Nettenverkoop kunt u een winddoek op maat bestellen.


Zeer geschikt voor bijvoorbeeld:Afschermen van de tuin tegen windAfschermen van de. Door een windreductie van is het zeer geschikt als winddoek voor tegen een veranda of terrasoverkapping te plaatsen. Omschrijving Bouwhek winddoek zwart 1. Zoek je een manier om je bouwplaats aan het zicht te onttrekken maar wil je voorkomen dat je bouwhekken omwaaien?


HDPE (hogedichtheidpolyetheen) rol met verstevigde randafwerking en knoopsgaten om de cm. Afwijkende maten en kleuren op aanvraag. Met dit winddoek is het mogelijk om bouwhekken te bekleden, terwijl het geheel nog steeds winddoorlatend is. Dit maakt dit product uitermate geschikt voor omheiningen op grote hoogtes, of op open vlaktes.


Winddoek zwart

Op zoek naar goedkope tuinafscheiding zoals een balkonscherm, zichtbescherming voor hekken of andere tuinafscheiding Bestel direct online! Na ontvangst van de informatie zullen wij uw bestelling direct aan de drukker doorgeven en zal uw winddoek na ongeveer weken bij u geleverd worden! De hoogte van het doek is meter en past precies op een bouwhek. Ideaal windbreekgaas langs uw stal, stapmolen of veranda. Verkrijgbaar in zwart en groen.


Per strekkende meter eenvoudig te bestellen in onze webshop. Bekijk hier onze uitgebreide webshop. Levering binnen werkdagen. Bezoek tevens onze showroom! Het gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert.


Wij verkopen winddoek in verschillende afmetingen. Staat uw afmeting er niet bij? Prijzen per rol en op maat gemaakt. Door een winddoek wordt de wind zo goed als volledig tegengehouden en het zorgt daarnaast voor de gewenste privacy.


Nú zeer voordelig bij ZONZ! ZONZ bezorgt jouw bestelling nu gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts