dinsdag 24 maart 2020

Zwemparadijs mallorca

Op zoek naar een goedkope vakantie? Bekijk de allerbeste deals! Hele dag vermaak jij je in het paradijs. Mallorca is beoordeeld met een 8. Strand en centrum op loopafstand en leuke activiteiten!

Voor een klein uitstapje vanuit het Splashworld Resort hoef je niet ver. Op steenworp afstan ligt een Safari Zoo, waar je even heerlijk een ééndaagse safari kan maken en ruim 6indrukwekkende dieren kunt bezoeken. Vanaf mei verblijf je dagen in het sterren all inclusive Splashworld hotel Bouganvilla. Sommige waterparken horen bij een hotel, anderen zijn hartstikke leuk voor een dagje uit. Je beleeft een dag vol spetterpret onder de Spaanse zon!


Als je op vakantie gaat met echte waterfans, is een hotel met een eigen waterpark natuurlijk ideaal. We fund our site by featuring these offers, many of which you might like.

Please whitelist us - thank you for supporting our work! Een spetterende vakantie met de kids. Eén, twee, drie, GO… wie het eerst beneden is! Geef de kids een zwembad met gave glijbanen en ze zijn helemaal blij. All inclusive en volop genieten van zon, zee, strand en véél waterpret?


Zoek uw ideale Bungalowpark. Boek een Last Minute of vergelijk Bungalows. WeFlyCheap heeft de allerbeste deals. En dan is het prachtige strand van Sa Coma op maar liefst 5meter afstand! Qua zwembaden zit je helemaal goed in dit hotel.


The company reserves the right to modify these prices without prior. Je vakantie-agenda is iedere dag anders: van luieren aan het strand of bij het zwembad tot tof tuben op de waterglijbaan. Ideaal voor gezinnen met kinderen, jong en oud! Kinderen vanaf jaar, mits in bezit van een zwemdiploma, mogen het zwemparadijs zonder begeleiding van een volwassene betreden. Zwembandjes zijn verplicht bij kinderen die nog geen zwemdiploma hebben.


Er zijn glijbanen voor jong en oud die er fantastisch uitzien met kronkelende octopussen en springende dolfijnen.

Accommodaties in deze regio zijn beoordeeld met een 8. Geniet van het grote zwemparadijs en er zijn genoeg activiteiten! In het noorden, het zuiden, het oosten en het westen bevinden er zich heel wat grote en kleine stranden met uitgebreide voorzieningen. Een zwemparadijs is groter en luxer dan normaal zwembad en biedt meer mogelijkheden. Steeds meer campings bieden een zwemparadijs aan. Heeft u al een plekje op zo’n camping geboekt?


Uw kinderen zullen het geweldig vinden. Aqua Mundo is synoniem voor subtropisch zwemparadijs. Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties. Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist!


En dit zonder rode ogen, want bij Center Parcs zit er minder chloor in het. Aqualand biedt iets voor iedereen van snelle bochtige glijbanen voor adranaline junkies tot een rustige cruise over de “Congo River” voor het hele gezin. Ook beschikt dit park over meerdere kinderbaden vol met attracties.


Kun jij niet genoeg krijgen van dolle waterpret, splashtoestellen, gigaglijbanen en meters zwembad?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts