vrijdag 13 maart 2020

Zwembad de koppel

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Lees alles over zwemmen in Arnhem. Informatie over openingstijden, tarieven en agenda van zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen vind je hier.


Om een leven lang veilig te kunnen zwemmen, neem je zwemlessen in De Grote Koppel of Valkenhuizen in Arnhem.

De lessen zijn beschikbaar voor iedereen: van peuters tot volwassen, maar bijvoorbeeld ook voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben. En natuurlijk kun je hier terecht voor het behalen van je zwemdiploma! Wanneer zijn de zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen in Arnhem open? Hier staan openingstijden van zwemactiviteiten en zwemlessen bij beide zwembaden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.


Zwembad De Grote Koppel Olympus. De Helster is een veelzijdig zwembad waar iedereen zich thuis voelt. Wij bieden een uitgebreid activiteitenpakket voor zowel gezinnen als sportievelingen.

Het zwembad bestaat uit een wedstrijdba een instructie- en een recreatiebad. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad. Hier vind je alle informatie over sport in Arnhem. Informatie van en over Arnhemse sportclubs, sportactiviteiten en sportruimten.


De driejarige Bo heeft vandaag de eer gehad om het prototype van een nieuw stoer drijfmiddel voor kinderen te testen. Een drijfmiddel waarmee je zowel in als buiten het water lekker vrij kunt bewegen. Wanneer het product later op de markt komt, kun je er een eigen stoere print op laten zetten.


De Koploper heeft ruime openingstijden voor het banenzwemmen. Ook zijn er volop mogelijkheden om rond lunchtij in de middag of ’s avonds te zwemmen. Welkom op de internetsite van De Koppel.


De Koppel is hèt natuuractiviteitencentrum van de gemeente Hardenberg. Tevens is De Koppel Anjerpunt voor Vechtdalbeleving thema water en natuur. Jong of ou inwoner van Hardenberg of recreant, met of zonder kinderen: u bent van harte welkom.


Recreatie- en instructiebad De Grote Koppel is een overdekt zwembad waar vooral in de vakanties, leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd worden. Met een watertemperatuur van ° Celsius, is het heerlijk comfortabel en het zwembad heeft een gezellig restaurant met een kinderhoekje. Afgelopen week hadden we precies jaar zonnepanelen op het dak van zwembad De Grote Koppel.

De vraag was natuurlijk: hoeveel hebben we verbruikt en was het de investering waard? Maar dit is niet de enige maatregel die Sportbedrijf Arnhem heeft getroffen om energie, en daarmee gel te. De dagen verschillen per zwembad , informeer er naar!


Voor revalidatie zwemmen, Hart in beweging of zwemles voor allochtone dames kan een kopie van de pas (pasfoto verplicht) ingeleverd worden. Dobber relaxt rond in het warme water, laat je meevoeren in de wildwaterkreek of ga met een flinke vaart van de glijbaan. Foto: pixabay) Een 21-jarige leerling-zwemleraar heeft in de eerste helft van dit jaar kinderen misbruikt in zwembad De Grote Koppel.


Het gaat om de Grote Koppel. Verschillende bronnen melden dat de 21-jarige leerling-zwemleraar van Neptunus meer dan vier kinderen heeft misbruikt. Sportservice Veenendaal laat jong en oud in Veenendaal sporten, beheert zwembad De Vallei en onderhoudt alle gymzalen en sportvelden in Veenendaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts