woensdag 25 maart 2020

Wintergroene haag

Reserveer online, laagste prijzen. Hagen , zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Wintergroene haagplanten groeien in uw tuin uit tot prachtige, dichte heggen.


Sommige soorten hebben daar wel best wat tijd voor nodig.

Wilt u niet wachten op uw wintergroene haag ? We verkopen ook kant-en-klare hagen , dan worden er bij u dus haagplanten bezorgd die zodra u ze neer zet een volle heg vormen. Een wintergroene haag is een uitstekend natuurlijk alternatief voor schuttingen, muurtjes en andere kunstmatige afscheidingen. De meeste mensen vinden het belangrijk om een afscheiding tussen hun tuin en die van de buren te hebben. Met ‘ wintergroene haag ’ bedoelen we zowel struiken als bomen (groenblijvende bomen), terwijl heesters specifiek slaat op ‘struiken’. De woorden heester en struik worden door elkaar gebruikt en betekenen hetzelfde.


Deze groenblijvende haagplanten kunnen ook bloeien en zijn gemakkelijk te onderhouden. De hele winter groen in uw tuin?

Het begint met een goede wintergroene haag. Nu verkrijgbaar met kale wortel of kluit. Daar zijn er heel wat van te vinden. Wij geven u een top van mooie wintergroene haagplanten. Laurierhaag - De prunus laurocerasus mooie snelgroeiende haag met glanzend groen blad.


Om sommige ideeën het beste tot zijn recht te laten komen wordt een smalle haag vereist. De blaadjes zullen overigens wel verkleuren in de winter, maar een koperkleurige haag heeft ook zo zijn charmes. Er zijn een aantal inheemse wintergroene haagplanten, zoals de taxus en sommige soorten coniferen. Een groenblijvende haag wordt ook wel een bladhoudende haag genoemd. Ook krijgen deze hagen de benaming wintergroene hagen.


Deze haagplanten verliezen namelijk hun bladeren niet in de winterperiode en blijven dus groen in de winter. Voor een haag wel zo prettig, want u behoudt op deze manier uw afscheiding en daarmee uw privacy. Met een bladhoudende haag rond je tuin voel je je ook in de winter beschut en afgeschermd voor blikken van buitenaf. Met wintergroene hagen krijgt uw tuin het hele jaar door structuur. Haagplanten al vanaf € online.


Een haag van bladhoudende struiken blijft namelijk het hele jaar door groen.

U kunt kiezen uit veel verschillende soorten haagplanten, van een coniferenhaag tot een ligusterhaag of een haag van hulst. Tuinadvies van Jan de Tuinman over: Snelgroeiende wintergroene haagplanten. Online planten kopen bij ATuin met: Gratis levering in België, jaar groeigarantie, kortingen tot.


Bij het aanplanten van haagplanten met blote wortel is het verstandig om helft potgrond en de andere helft aan te vullen met uw eigen aarde. Groenblijvende haag planten. Dit voor een betere worteling en aanslaan van haag. Gemengde hoge wintergroene haag Deze gemengde hoge wintergroene haag doet precies waar deze voor bedoeld is: jouw tuin het hele jaar door van een mooie groene uitstraling voorzien.


En bovendien heb je het hele jaar door privacy, ongeacht hoe warm of koud het buiten is. Dat klinkt goe nietwaar? Hoge, wintergroene hagen zorgen voor privacy, lage haagjes geven de lijnen aan en brede, losse hagen passen in grote, informele tuinen.


Er zijn zoveel verschillende haagplanten, voor elk doel is wel een geschikte soort te vinden. De mooiste hagen kun je bekijken in de video. Jij kiest voor een wat lagere haag als erfafscheiding of wil sierlijke haagjes planten om borders van.


Planten kan vanaf half oktober. Ook in het voorjaar kan je planten. Opgelet: plant nooit bij te nat weer of vorst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts