donderdag 12 maart 2020

Tuinschuur met overkapping

Ruime keuze aan blokhutten en tuinschuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Geniet van de charme van hout dankzij onze landelijke en moderne overkapping.


Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Gebruik uw tuinhuis voor de opslag van tuingereedschap, tegelijkertijd is een lounge gedeelte onder de overkapping perfect om van die lange zomeravonden te genieten.

Wij hebben een ruim assortiment met overkappingen in alle soorten en maten, bij sommige modellen kunt u nog zijwanden toevoegen aan uw overkapping. Tuinhuis of overkapping op maat. Wil je een tuinhuis of overkapping op maat, precies passend bij de stijl van jouw tuin? Wij als Geldersche Houtbouw kunnen voor u de perfecte houten tuinschuur leveren.


Onze houten tuinschuren worden veelal gemaakt van Douglas bevelsiding planken als. Alle blokhutten worden compleet geleverd. Tuinschuur met overkapping.


Een tuinschuur is een luxe product met vaak een moderne uitstraling.

Denk bijvoorbeeld aan een tuinschuur met overkapping , die prachtig staat in de tuin en tevens zeer functioneel is. Bij Bulko krijg je dan ook waar voor je maatwerk product. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft.


Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u liever zelf aan de slag gaat met het bouwen van uw tuinschuur of overkapping. Wij hebben namelijk alle producten in huis die u nodig heeft om uw eigen maatwerk overkapping te bouwen.


Als je relaxed op je terras zit, wil je niet verbranden. En als je buiten wilt zijn terwijl het regent, is een overkapping ook handig. Meestal zit dit type overkapping aan je achtergevel vast, en staat hij aan de tuinkant op palen.


Op onze website krijg je al een idee van onze mogelijkheden, maar er is veel meer wat tot de mogelijkheden behoort. Loop je met een idee rond? Een houten overkapping in de tuin wordt door ons in alle gewenste uitvoeringen op maat gemaakt.


Wij kunnen voor u een tuinschuur met overkapping maken helemaal naar uw wens. Dan is een houten tuinschuur met overkapping een goede keuze. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! U zoekt een luxe punt dak model in het segment veranda met schuur? Overkapping met schuur - punt dak.


Ontdek het gemak van een af te sluiten schuur in uw tuin en geniet van het buitenleven onder uw overkapping. Een tuinhuis met veranda, bij Azalp vindt u altijd de betaalbare en juiste producten die helemaal voldoen aan uw wensen en behoeftes. Dus laat u verrassen en bekijk.


Onze goedkope houten tuinschuren met overkapping worden helemaal naar wens op maat gemaakt voor u. Gemaakt van hoge kwaliteit hout. Altijd een tuinhuis die bij je past Deskundig advies. Fundering met betonnen L elementen en poeren. Met een houten tuinhuis haalt u het meeste uit uw tuin. U kunt namelijk niet alleen het schuurtje gebruiken om uw spullen in te stallen, maar ook als recreatieplek voor uzelf, samen met vrienden en familie.


Voor een particuliere klant hebben wij een tuinschuur met overkapping gerealiseerd. Hierbij hebben wij rekening gehouden met een opbergruimte voor de container, een zitgedeelte en een schuur. In ons assortiment hebben wij een groot aanbod blokhutten met overkapping zodat u deze niet nog los erbij hoeft te kopen en monteren. Hiermee heeft u zowel berging als een fijne zitplek buiten in één.


Een blokhut met overkapping kan bestaan uit een simpele luifel of zelfs een complete veranda waar u aangenaam onder kunt zitten. De douglas blokhutten met of zonder overkapping wordt standaard geleverd als een bouwpakket. Dit bouwpakket kunt u prima zelf in elkaar bouwen aan de hand van de duidelijke bouwtekening die u krijgt meegeleverd bij uw bestelling van de douglas blokhut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts