maandag 23 maart 2020

Zwembad joure swimfun

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Altijd een verassend aanbod. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles!


Meer dan 1leuke woonwinkels.

Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Boek uw Hotel in Joure online. Reserveer online, laagste prijzen. Alle merken tuinmeubelen online.


Geniet bijvoorbeeld van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad. Het subtropisch zwembad is een lekkere plek om een dagje te spetteren, te bubbelen en te glijden. Jong of ou dit overdekte zwembad heeft voor elk soort waterrat wat wils: je kan er rustig baantjes trekken in het 25-meterbad of los gaan in de wildwaterbaan, van de glijbanen en in het golfslagbad. Ga in de wildwaterbaan om echt een spannende tijd te ervaren, glij van alle hoge glijbanen in het subtropisch zwemparadijs of waan je in een woeste zee door in het zwembad met golven te zwemmen.


Reviews Afgelopen vrijdag besloten eens een verfrissende duik te nemen in wat velen noemen het.

Geniet van een dag vol waterpret in een compleet vernieuwd binnenbad en buitenbad. Dit zwembad bied activiteiten voor alle leeftijden. Denk bijvoorbeeld aan een snelle wildwaterbaan, verschillende glijbanen, golfslagbad en bubbelbad. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit.


Zo beleef je er spannende avonturen in de wildwaterbaan, die kronkelt door de jungle, grotten en zelfs langs watervallen. Ga van alle spannende glijbanen of leef je uit in het golfslagbad. De Leeuwarder Courant mocht ze alvast uitproberen, voordat het zwembad zaterdag de deuren opent voor het publiek. Daarnaast is er ruime keuze uit vele spannende glijbanen.


Beleef spetterende avonturen in een zwembad vol vermaakt voor jong en oud. Zie uitgebreide openingstijden onderaan deze pagina. Swimfun biedt plezier voor alle leeftijden!


Voor de kleintjes is er een apart badje waar ze op hun eigen niveau kunnen genieten. Bovendien is het er altijd zomers vanwege het aangename binnenklimaat. Voor de komende dagen worden eveneens veel bezoekers verwacht.


Het zwembad roept bezoekers op niet meer te komen. Dit is de bestaande waterglijbaan die zo oud is als het zwembad. Wel is de glijbaan later overdekt gemaakt (een buis) voor de veiligheid van de gasten.


Ik ga zelf liever naar een sauna, maar ja dat vinden de kinderen dan weer wat minder.

Het gaat om een prijs van de ZwembadBranche. Zwembad Mounewetter in Witmarsum won de prijs voor beste buitenzwembad. Super leuk zwembad , gabe glijbanen, soorten, steeds opnieuw leuk, uren plezier.


Prachtig zwembad , wel veel Vieze haren in de doucheruimte. Na het bubbelbad ontzettend veel jeuk op de huid en geïrriteerde ogen! Volgende dag alle gezinsleden (gezinnen) hoofdpijn en ontstoken ogen.


Denk dat de hygiëne van het water niet in orde was. Oudste zoon is er nog ziek van dagen later. De meeste kinderen vinden naar een zwembad gaan te gek!


Met al je vrienden het avontuur beleven in de wildwaterbaan. Of kies één van de coole glijbanen. Wie is het snelst beneden? Volop waterpret met patatjes, softijs en onbeperkt ranja!


Hij vindt het gewoon niet prettig om kleren aan te hebben. Natuurlijk zit er in het dagelijks leven en zeker met deze temperaturen niets anders op. Maar recreëren doet Maikel van Dinther (29) uit Raerd zoveel mogelijk in zijn blootje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts