maandag 30 maart 2020

Weber spiezen

Specialistisch advies nodig? Kies uit 2producten vanaf € 50. Laat je inspireren door ons grote aanbod Weber. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp.

Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze site zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, accepteert u gebruik van cookies zodat wij uw route kunnen traceren. Spiezen zijn handig om vlees, groente of vis te maken op de barbecue, of in de oven. Doordat je kleine stukjes eten aan de prikker doet, is het eten snel klaar en bovendien ziet het er feestelijk uit op het bord. Ze bestaan in verschillende lengtes, voor porties van verschillende grootten. Ook kun je het beetje extra lengte gebruiken om niet helemaal boven het vuur te reiken wanneer je ze wilt omdraaien.


Draaispit voor Kamado BBQ (o.a. Big Green Egg) Geweldig accessoire voor elke kamado bbq, type MimiMax, Medium en Large waaronder de Big Green Egg van het. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Bereid je voor op ongeëvenaard barbecueën, van Chicago-style pizza’s en vegetarische chili tot garnalenrolletjes met bacon. Weber spiesen met houder stuks 34.

Toch kun je erg mooi grillen op de weber met vlees dat niet doorbakken hoeft te zijn. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Weber. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. U bestelt een prachtige Set van spiesen en houder, uit het. Heerlijke stukjes vlees of groente aan een spies, dat kan! Het rek en de spiesen zijn eenvoudig schoon te maken en zijn van gemaakt van duurzame materialen.


Zie je dat plaatje al voor je? Dan is het tijd om een barbecue te kopen bij Praxis. Bij Praxis kun je terecht voor al je barbecue wensen. Van verschillende merken en varianten, is de barbecue die bij je past binnen handbereik. De spiezen zijn van roestvrij staal.


Dankzij het handige oog waarvan deze, maar ook vele andere bbq spiezen zijn voorzien, pak je de stokjes makkelijk vast. De stokjes zijn gemaakt van rvs en gemakkelijk te reinigen. Tijdens de volgende barbecue zijn ze je weer van dienst! Ook spiezen met een afschuifring, zoals verkrijgbaar bij Blokker, zijn een ware uitkomst. Of het nu lamsvlees, kip of groente is.


Met deze set van dubbele saté pennen kunt u gemakkelijk vlees en ook groenten vastprikken en omkeren.

Ontdek de Russische manier van barbecueën. Kipspiesen, groentespiesen. Bevestig de rotisserie aan het braadspit en zo draaien de spiezen net zolang tot ze goed gaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts