dinsdag 24 maart 2020

Voorbeelden bucket list

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Een “ bucket list ” is een lijst met dingen, die iemand nog gedaan wil hebben voor hij sterft (kick the bucket ). Terminaal zieke mensen stellen soms nog een bucket list op. Daarom deel ik hier een 2ideeënlijst voor je 1wensenlijst. Is het voor jou makkelijker om te bedenken wat jij allemaal nog wilt ervaren en creëren in je leven. Laat je inspireren door meer dan 4. Selecteer bucketlist items die jouw leven verrijken of creëer zelf nieuwe bucketlist items.


Wij helpen je bij het maken en leven van je bucket list ! Dan is het maken van een bucket list een heel goed idee! Het is niet voor niks dat mensen die te horen krijgen dat ze niet meer lang zullen leven een bucket list gaan maken. Zij willen alles eruit halen wat er (nog) in zit. Dat wil toch eigenlijk iedereen, ziek of gezond! Dat bepaal je natuurlijk zelf.


Maar wat is jouw bucket list ? Samen met mijn vriend heb ik vorige week ook zo’n list gemaakt. Echt heel erg leuk om te doen. We hebben bijna achter elk punt een data gezet waarvoor we het moeten hebben uitgevoerd.


Voorbeelden bucket list

Een goede, spreekwoordelijke stok achter de deur dus. Een aanrader voor iedereen! Bucketlist biedt ook op het gebied van voorbeelden van bucket listen voor hem en haar gratis diensten.


Maak je bucket list niet voor een periode van jaar. Je weet niet hoe je leven dan is en van ‘uitstel komt afstel’. Een bucket list online maken is leuk, maar misschien is op papier beter. Hang hem ergens in je huis zodat je er aan herinnerd wordt. Zet niet alleen grote dingen op je bucket list , zoals ‘de Mount Everest beklimmen’.


In de afgelopen jaren is de bucket list sterk in opmars. Geef een unieke ervaring cadeau en laat dromen uitkomen. Om je een handje te helpen, hebben wij een mega leuke Bucket List Top samengesteld! Je vindt hieronder categorieën met een korte toelichting en een paar voorbeelden. De volgorde bepaal je zelf.


Zet een vinkje met een datum. Voeg eventueel andere duurzame stappen toe. Ga je voor maximaal effect? Stuur deze Bucketlist door naar je vrienden en bespreek geregeld je voortgang met elkaar. Zo veel bucket list material, zo weinig tijd (en geld).


Staat jouw bucket list ook vol met een hele hoop dingen die je realistisch gezien misschien niet zo snel kunt afvinken? Dan hebben we hier iets leuks voor je! Daarom kun je een soort activiteitenpot maken, je versiert een lege pot, en stopt daar briefjes in met activiteiten en spelletjes voor de kinderen om te doen. Zodat je die op dat soort momenten tevoorschijn kan toveren. Of je maakt een bucket list voor de zomervakantie waarop je van alles zet en één voor één.


De omschrijving omschrijft het prima. Het bucket list boek met een lijst voor je euh. Ik heb deze cadeau gegeven en het werd gewaardeerd dus dat is alvast één ding wat ik af kan vinken op mijn bucket list. Had ik nu maar een boek waarin ik het kan afvinken. Het Bucketlist boek voor vrienden (paperback).


Eindelijk een Bucketlist voor vrienden In dit boek vind je 2gekke, grappige, unieke, maar soms ook. In de Belgische serie De Biker Boys is een aflevering met de naam The Bucket List. Aanvullend heeft ze nog diverse boeken in deze reeks uitgebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts