maandag 23 maart 2020

Wisselbeker kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Verschillende soorten wisselbekers.


Ten eerste de grootte van de bokaal. Bent u op zoek naar een geschikte wisselbeker voor uw wedstrijd of evenement? Neemt u dan op uw gemak een kijkje in ons assortiment. Er is werkelijk voor ieder budget wel een mooie geschikte wisselbeker te vinden!


Sportprijzenwarehouse heeft ze. Op deze pagina tref je alle grote sportprijzen. Deze bekers en bokalen zijn ideaal geschikt voor de bijzondere prestaties of als wisselbokaal. Het WOW effect wordt wel gecreeërd met een echte wisselbeker.


Naast de wisselbekers hebben wij natuurlijk ook diverse soorten medailles, wandborden of vaantjes. Wisselbeker bestellen bij Boccale gaat makkelijk en snel. Ben je op zoek naar een wisselbeker binnen een bepaalde prijscategorie? Links in onze zoekbalk kun je de gewenste prijsklasse aangeven.


Om het je nog makkelijker te maken kun je ook de kleur en de grote aangeven. Bestel vandaag nog je wisselbeker , voor 12:besteld is morgen in huis! Organiseer je een jaarlijks terugkerend toernooi en wil je hiervoor een wisselbeker kopen ? Dan heb je een ruime keuze, kun je de beker eenvoudig personaliseren en profiteer je van een snelle levering en lage prijs. Een wisselbeker is een prijs die elk jaar opnieuw wordt doorgegeven aan de nieuwe winnaar.


Het winnende team van een toernooi mag bijvoorbeeld de wisselbeker meenemen voor in de prijzenkast bij de club en het jaar erop krijgt de nieuwe winnaar de beker overhandigd. Uitvoering: Schitterende XXL wisselbekers in de kleur zilver, van deze bekers kunt u jaren plezier hebben! De prijs is inclusief graveerplaat, graveren en sportafbeelding. Wij zijn een gespecialiseerde webshop in medailles, trofeeën, vanen en andere sportprijzen.


We hanteren standaard een levertijd. De online winkel in sportprijzen, lekker voordelig. Het jaar erop wordt er weer een nieuwe wisselbeker uitgegeven.


Wisselbeker kopen

Let er bij een wisselbeker kopen op dat je een trofee met een grote voet kiest. Doordat wisselbekers vaak meerdere jaren doorgegeven worden moet het graveerplaatje op de voet van de wisselbeker groot genoeg zijn voor meerdere namen en data. Op zoek naar prijzenbekers? Hier vindt u ons complete assortiment prijsbekers. Om het zoeken voor u als klantte vergemakkelijkenhebben wij de bekers onderverdeeld in onderstaande categorieën.


Bokaal kopen voor uw winnaar of op zoek naar een wisselbeker voor uw toernooi? Zoek niet langer, Prijzenshop biedt u een ruim assortiment bokalen. Onze trofeeën zijn van goede kwaliteit, voordelig geprijsd en we bieden u een ruime keus aan afmetingen, kleurstellingen en afslagen. Met deze wisselbeker maakt u er een onvergetelijk feest van! Waarom is het handig uw prijzen te kopen bij ons?


Alles wordt bij ons binnen het bedrijf geproduceerd en gegraveerd. Hiernaast hebben wij prijzen voor elke mogelijke sport in Nederland. Doordat de productie intern gebeur kunnen wij de hoogste kwaliteit in de markt garanderen.


Bekerplanet is de webshop voor al uw sportprijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts