donderdag 4 augustus 2016

Aluminium afdak terras

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Douglas Overkapping 4x4m - 3. Er worden enkele willekeurige afmetingen opgegeven, grotere of kleinere maten zijn uiteraard mogelijk, Terco doet steeds maatwerk. Multilogo Stores levert alweer jaar onder andere onder de naam overkappingtekoop.


Dat doet u heel eenvoudig met de aluminium terrasoverkapping met doek.

Met een druk op de knop van de afstandbediening rolt u het doek omhoog of naar beneden. Goot aluminium overkapping. Om een goot aan een aluminium overkapping te maken, heeft u een gootprofiel nodig dat u aan de uiteinden afsluit met kopkapjes (ook wel kopschotten genoemd). Als het een lange goot is, heeft u een koppelgoot setje nodig.


In de goot monteert u een gootdoorvoer. Optioneel zijn de bladvanger en de afvoerketting. Met onze profielen heeft u de vrije hand in het ontwerpen en monteren.


Voor het maken van een overkapping, carport, afdak of een geïsoleerde serre.

Voor iedere toepassing en elk budget is er een profielsysteem. De kwaliteit van een terrasoverkapping van Tuinmaximaal is uiteraard uitstekend. Een aluminium overkapping hoeft helemaal niet duur te zijn en daarom kunt u bij offerte planet een gratis offerte. Aluminium terras overkappingen voor mooie prijzen!


Ben je op zoek naar een modern afdak om over je terras te plaatsen? Of sta je open voor verschillende stijlen, maar wil je wel graag met een bepaald materiaal werken? Misschien vind je wel inspiratie voor een houten, aluminium , kunststof, of smeedijzeren terrasoverkapping. Bestel hier jouw op maat gemaakte overkapping. Waar het met hout volstaat met zagen en schroeven, moet er bij aluminium ook gelast worden.


Dit kost meer tijd en dus meer uurloon voor het monteren van de overkapping. Een derde nadeel van aluminium is dat het een moderne en strakke uitstraling geeft. Een terrasoverkapping van aluminium moet dus wel bij je huis passen. Met de aluminium terrasoverkapping realiseert u een comfortabel terras. Een plaats waar u altijd beschut bent tegen zon en neerslag.


U kunt de aluminium overkapping zo compleet maken als u wilt. Van stoer frame met zonwerend doek tot complete buitenkamer met rondom glas. Of je nu een tuin op het zuiden hebt en je wilt een beetje schaduw creëren, of je wilt ook bij een kleine regenbui buiten kunnen zitten, met een terrasoverkapping maak je je terras wat beter toegankelijk.

De overkappingen die wij leveren zijn van hoogwaardig aluminium , eiken of douglas hout. Deze materialen zijn bij uitstek geschikt om lang mee te gaan, in weer en wind. Naast overkappingen leveren wij ook ander maatwerk in hout.


Daar komt ook nog eens bij dat een aluminium terrasoverkapping in de meeste gevallen op maat gemaakt moet worden. Dit brengt uiteraard ook weer extra kosten met zich mee. Daarbij heeft aluminium een strakke en moderne uitstraling en dit moet wel bij je huis passen. Bepaal waar je een terrasoverkapping wilt bouwen. Wil je een afdak die je kunt bevestigen aan het huis of liever een robuuste, losstaande overkapping?


Meet de plek waar straks de overkapping moet komen op. Zo kun je eenvoudig een bouwpakket kiezen met afmetingen die passen bij jouw tuin of terras. Hoogwaardige aluminium en polycarbonaat terrasoverkappingen. Voor de samenstelling van onze terrasoverkappingen en pergola’s laten we niets aan het toeval over. Laat het weer je niet tegenhouden om lekker buiten te eten op jouw terras.


Maak jouw terrasoverkapping weerbestendig met glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien. Optimaal genieten van de warme dagen begint bij het vinden van een beschut plekje om even af te koelen. Terras …dé plek om uw huis en terras dat extra stukje comfort te geven!


Terras is een groot begrip in de terrasoverkappingen, kozijnen, tuinkamers en zonweringen branche. Velen gingen u voor, van particulieren tot grote ondernemingen. Allemaal met hetzelfde doel: extra comfort aan uw huis en terras te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts