maandag 1 augustus 2016

Wespenplaag

Reken af met vervelende Wespen! Effectieve producten bestel je op Kabelshop. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Ontdek ons aanbod en bestel snel! Doeltreffende Mollenklemmen!


Wespenplaag

Beste resultaten voor Jouw opdracht op Finecomb. Een wespenplaag in je omgeving is nooit een pretje, zeker niet als er een nest in één van je slaapkamers hangt of als er vele wespen in het magazijn van je bedrijf zoemen. Wie verstandig is, houdt zichzelf en andere mensen of dieren weg van het nest. We raden je ook met klem aan om niet te proberen om een wespenplaag zelf op te lossen. Heeft u last van een wespenplaag ? In de zomermaanden kunnen wespen voor een enorme overlast zorgen.


Het kan zelf zo erg zijn dat er sprake is van een wespenplaag. De koningin begint in het voorjaar al met het bouwen van haar nest. Dit doet ze vaak in ruimtes waar ze goed beschermd is en waar het veilig is. Wespenplaag in Nederlan en het wordt alleen maar erger.


Voor wespenbestrijders is het aanpoten, en de echte overlast moet nog beginnen. Dit jaar zijn er opvallend meer wespen in ons lan maar wat kun je nou het beste doen om een steek te voorkomen? En wat moet je juist níét doen? Oorzaak wespenplaag De brigade meldt dat hun werknemers momenteel zo’n 2wespennesten per dag weghalen op plekken waarvan een melding is binnengekomen. Normaliter ligt dit aantal rond de 1nesten per dag.


Volgens de Bestrijdingsbrigade is de hoge temperatuur van de afgelopen winters en zomers de boosdoener. Verschillende ongediertebestrijdingsdiensten melden dat als het weer zo blijft Nederland zich op kan maken voor een wespenplaag. Het aantal nesten is inmiddels zichtbaar in vergelijking met vorig jaar. Toen waren er meer stortregens, en daar houden wespen niet van.


Wespenplaag

Last van een wespenplaag ? Lees hieronder bestrijdingstips. Rentokil geeft u graag advies over het bestrijden van een wespennest. Wespenhaters opgelet: het kan een vervelende zomer worden.


Er worden de komende maanden namelijk heel wat zwart-gele beestjes verwacht, melden Nature Today. Gelukkig kon er snel effectief gehandeld worden. Tuncel De hele spouwmuur van ons huis zat vol met wespen. Dit hadden we nooit zelf kunnen oplossen. Zelf een wespennest bestrijden, tips voor een goede afloop Een wespennest bestrijden is niet moeilijk.


Met de juiste hulpmiddelen kan iedereen een makkelijk te. Wij bieden de Oplossing om Wespen te verdelgen. We spreken van een wespenplaag zodra u overlast ondervindt aan meerdere wespen in uw omgeving.


Slechts een paar wespen maken nog geen wespenplaag. In het voorjaar wordt de koningin weer actief en begint deze met het bouwen van een wespennest. Bij een wespenplaag vergaren de werksters van een kolonie voortdurend voedsel voor de larven en de koningin.


Wespenplaag

Ze gebruiken suikers als brandstof voor zichzelf en jagen ook op insecten om de larven van eiwitten te kunnen voorzien. Ze willen zoveel mogelijk voedsel ophalen en kunnen dan overal terechtkomen. Je merkt er nu nog niks van, maar er zijn momenteel meer wespen dan vorig jaar in ons land. Los dit dan beslist niet zelf op.


Wapen je tegen een wespenplaag met water. Ja, je leest het goed: water! Het enige wat je voor deze truc nodig hebt, zijn doorschijnende plastic zakjes gevuld met water. Hang zo’n zakje met een touw op bij de eettafel, het speeltuig of een andere plek waar jij of je kinderen vaak vertoeven.


Wespenplaag

Plaats ze bij voorkeur op ooghoogte. De wespen waren er door het uitzonderlijk zachte weer vroeg bij dit jaar. Terwijl ze normaal gesproken pas in augustus op jacht gaan naar zoetighei zijn de eerste zoemende lastposten al eind juni gesignaleerd. Wespenbestrijding, laat het over aan professionals!


Dit is een nachtmerrie voor iedereen die bang is voor wespen: we hebben in Nederland weer een heuse wespenplaag. Deze zomer krijgen we meer last van wespen dan de afgelopen jaren. Maar hoe kom je van deze vervelende insecten af?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts