woensdag 3 augustus 2016

Intex queen

Ergens anders goedkoper bel ons. De goedkoopste last minutes. Boeken met laagste prijs garantie! Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel nu nog voor €5en ontvang gratis verzending!


Het luchtbed heeft een hoogte van 51cm waardoor in- en uitstappen zeer makkelijk gaat.

Contact opgenomen met Bol. Zo heeft het slaapoppervlak een unieke textuur met een zachte, waterbestendige flocklaag. Hierdoor heeft het luchtbed een luxe uitstraling.


Kies uit 2producten vanaf € 20. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Ben jij op zoek naar een zeer comfortabel luchtbe waarvan je niet eens het verschil tussen een echt bed zult voelen?


Voelt aan als hotelbed (comfort) In winkelwagen. Luchtbedden met Dura-Beam hebben uitstekend comfort en duurzaamheid.

Naar goedkoopste shop JILONG Camping Flocked Double XXL Luchtbed. De bovenkant van het luxe luchtbed bestaat uit banen van kleine luchtkussentjes. Deze luchtkussentjes zorgen ervoor dat je heerlijk zacht ligt, zonder dat het luchtbed aan stabiliteit of ondersteuning moet inleveren.


Intex Downy Queen Set 152x203. Zo blijft de toplaag hygiënisch schoon en bovendien voelt het prettiger aan. De onderkant van het luchtbed is gemaakt PVC. Door de ingebouwde pomp is dit model razendsnel hard.


Het opblazen van dit luchtbed duurt ongeveer minuten. Wil jij slapen op een luchtbed waarvan het lijkt dat je op een gewoon bed slaapt? Voor extra comfort is het slaapoppervlak uitgerust met een zachte flocklaag, die waterbestendig is. Op zoek naar een hoogwaardig kwaliteitsluchtbed?


Dankzij nieuwe technologie bent u met dit luchtbed verzekerd van een optimale stabiliteit en ondersteuning. Het vormt zich helemaal naar uw lichaam, waardoor u er heerlijk op zult slapen. Dit opblaasbaar luchtbed Queen Comfort Plush heeft horizontale luchtkamers die zorgen voor meer stabiliteit en comfort.


Het bed is centimeter dik, waardoor het voelt alsof u in een normaal bed gaat liggen. Met een breedte van 1centimeter is dit model geschikt voor twee personen. De pomp kunt u eenvoudig op de netstroom aansluiten, waarna het bed binnen enkele minuten voor u klaar ligt. A leading brand in the manufacture of Above Ground Pools, Air Mattresses and PVC inflatable products.


With over 40-year of history, we work hard to maintain the.

Piscinas desmontables, depuradoras, camas hinchables. Descubre nuestro catálogo online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts