dinsdag 4 oktober 2016

Tuinhuis met veranda modern

Tuinhuis met veranda modern

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Wij bouwen moderne en landelijke tuinhuizen met veranda , benieuwd wat wij kunnen? Ruim aanbod tuinhuizen met veranda.


Geen uren meer langs diverse bouwmarkten en tuincentra. Van tuinhuizen en schuttingen tot sierbestrating en grind. Topmerken, passend advies en de juiste service.


Het aanbod met veranda ’s is gevarieerd. Er zijn vele verschillende materialen, daken en typen veranda ’s beschikbaar. Ervaar het vakantiegevoel in uw eigen tuin! Met voldoende ruimte voor een loungeset heeft u het ideale plekje om van de buitenlucht te genieten. De bijbehorende berging geeft meer opbergruimte, zodat uw tuinmateriaal veilig en uit het zicht opgeborgen is.


Tuinhuis met veranda modern

Wij geven je graag inspiratie! Modern tuinhuis overkapping Groningen. Dit moderne houten tuinhuis met overkapping Groningen (ook wel een veranda of een luifel genoemd) is een echte hardloper. Het tuinhuis is ideaal om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en de veranda om heerlijk onder te zitten.


De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd. De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Wilt u een modern of een klassiek model tuinhuis met zijluifel? In de online shop van QS Gartendeco kunt u verschillende varianten voor het dak kopen. Een tuinhuis met overkappnig zadeldak is de klassieke variant die zijn plaats in elke tuin vindt.


Tuinhuis met veranda modern

Dus laat u verrassen en bekijk. Gebruik uw tuinhuis voor de opslag van tuingereedschap, tegelijkertijd is een lounge gedeelte onder de overkapping perfect om van die lange zomeravonden te genieten. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak.


Het beste advies en de beste service bij de nummer van Nederland: Van Kooten! Tuinhuis met plat dak en overkapping. Bezorgen en monteren mogelijk. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Gratis levering bij u aan huis!


Door de vele mogelijkheden van hout en de variabele maat van de overkapping, is altijd de blokhut met veranda te vinden die aansluit bij uw wensen. In verschillende modellen, maten en houtsoorten. Wil je meer weten over onze moderne tuinhuizen ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor een modern tuinhuis. Vraag onze vakmensen naar de vele mogelijkheden van eiken in combinatie met geïmpregneerd hout en laat je uitgebreid adviseren.


We denken graag met je mee over je ideale luxe tuinhuis. Uitgevoerd met een plat dak, loopdeur, vaste ramen en balustrade van kruizen. Standaard met boeiboorden van rabat. Welk daktype past bij uw tuinhuis met veranda ? Het klassieke model die zijn plaats in elke tuin vindt. Het platte dak heeft een tijdloze uitstraling en past in vele moderne tuinen.


Tuinhuis met veranda modern

Met een houten tuinhuis haalt u het meeste uit uw tuin. Als u denkt aan Lugarde, dan denkt u aan kwaliteit. Bestel uw tuinhuis met veranda. Lugarde is marktleider in Nederland en Engeland.


Om te zorgen dat de schuur met veranda volledig aan uw wensen voldoet, bepaalt u zelf de kleur van de dakbedekking en geeft u aan wat voor soort houten vloer u wenst. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het impregneren van uw tuinschuur, extra funderingsbalken en een dakgootset. Waar u uw moderne tuinhuis ook voor wil gebruiken bij ons vindt u wat u zoekt. Wij beschikken over een ruim assortiment moderne tuinhuizen , maar wij leveren ook maatwerk.


Het tuinhuis met overkapping plat dak heeft een tijdloze uitstraling en past in vele moderne tuinen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts