vrijdag 14 oktober 2016

Muizenval lijm

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense press ‘n set muizenval. Groot assortiment muizenvallen en klemmen om effectief muizen te bestrijden. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij. Direct uit voorraad leverbaar. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Muizenlijm is lijm speciaal voor muizen lijmvallen. Lijmplankjes zijn verkrijgbaar met lijm en eventueel een lokmiddel, ook kunt u de lijm voor muizen vangen door middel van lijmplankjes los kopen bij ons. Als u de lijm los aanschaft dient u een groot stuk hout of karton in te smeren met deze speciale lijm voor muizenbestrijding. Soms zijn muizen net even te slim om netjes in een val of klem te lopen. Met een lijmval zullen zij vast blijven plakken en niet meer kunnen ontsnappen.


Ook is het oppervlak van een lijmval vaak groot waardoor de vangkans extra groot is. Wij bieden kant en klare lijm - en kleefvallen van diverse sterktes aan die u snel kunt opzetten. Je spuit de lijm op een kartonnen of plastic plaatje en legt het neer met een lokmiddel er op.

Muizen of ratten die er op lopen plakken vast, en zitten levend vastgelijmd aan de val die je hebt gezet. Ze sterven vervolgens een langzame pijnlijke dood. Speciale kleef lijm om ratten en muizen mee te vangen. Behoudt zijn kleefkracht extreem lang en is water- en vochtbestendig.


Perfect aan te brengen op een houten plankje en is idaal in: Huizen, fabrieken, ziekenhuizen, supermarkten, opslagruimtes, stallen, boerderijen en alle andere plekken waar maar ratten, muizen en insect voorkomen. Deze muizen lijmval kunt u herkennen aan de speciale lijm die wordt gebruikt, een lijm dat niet uitdroogt. Wij verkopen een muizen lijmplank van onder andere het merk Victor. Daarnaast kunt u ook muizenlijm online bestellen.


Welk soort aas moet in een muizenval of lijm worden gedaan om ervoor te zorgen dat het knaagdier wordt gevangen. Welk aas het ongedierte onverschillig laat. Als u last heeft van muizen is deze lijm val van Zapi een uitkomst!


De lijm vallen zijn eenvoudig in gebruik: u legt de lijmval neer op een plek waar de muizen veel lopen. Deze plekken zijn te herkennen aan een spoor van buikvet wat ontstaat als het ongedierte vaak langs dezelfde plek loopt. Mijn vriendin schrok, omdat de poes gestresst was, en zij de lijmval nauwelijks van haar af kon krijgen. De poes zat na verwijdering nog onder de lijm en moest naar de dierenarts gebracht worden.


Die heeft haar onder narcose kaal geschoren op de plekken waar de lijm zat. Dit was noodzakelijk, maar kostte ons wel €6-. Handige personen maken deze diervriendelijke muizenval met een paar stukjes hout, een plastieken fles, een magneetje, een beetje lijm en silicone, een paar schroeven en een beetje handigheid.

Na de vangst kan je het diertje in een nabijgelegen bos de vrijheid teruggeven. Een muizenval zou je het beste kunnen plaatsen in de looproute van muizen, maar omdat dat niet altijd practisch is kun je ook een andere plek zoeken. Contact met de woningbouwvereniging zoeken is sowieso een goed idee. Dan weet men in ieder geval dat er problemen met muizen zijn en kunnen ze eventueel ook maatregelen nemen. Van muizenvallen en klemmen tot diverse soorten gif van kwaliteit merken.


Doeltreffende lijmval en gemakkelijk uit te zetten. Muizenvallen - BSI Lijmval voor muizen stuks. Door de beschermfolie van de BSI lijmval wegtrekken, en een kleine hoeveelheid (provoke) lokstof in het midden van de lijmval plaasten en dichtplooien. De BSI lijmval blijft tot weken werkzaam. Na gebruik mag de val gewoon weggegooid worden.


Dominoes Falling into past a journey around the world Guinness World Records) YouTub - Duration: 7:13. Conventionele muizenval of een elektrische muizenval. Diervriendelijke muizenval zoals MuizenKooien.


Muizen lokdozen met Muizengif: Muizen bestrijden met Sorkil muizenkorrels. Het gif is gebaseerd op volle witte tarwe. Het natuurlijke karakter van deze tarwe zorgt voor een hoge aantrekkingskracht. Koop online bij Agradi de voordeligste muizenvallen. Niets is vervelender dan muizen of ratten in de stal, schuur of zelfs in huis.


Met een muizenval kunnen muizen snel bestreden worden, waardoor wordt voorkomen dat de plaag zich verergerd. Bij Agradi zijn diverse soorten muizenvallen te koop, voor elke situatie is een geschikte soort val. Zelfklevende vallen kunnen ook eenvoudig met hun eigen handen worden gemaakt, met lijm voor muizen, een basis, bijvoorbeeld triplex of een plastic pallet en natuurlijk lokaas. De basis is gecoat met een speciale lijm voor muizen (net gekocht in een gespecialiseerde winkel), een val wordt in het midden geplaatst.


Als is uw muis nog zo snel, met muizenwinkel. De strips kunnen bevestigd worden met lijm of spijkers. In deze verpakking zit 2st. Talen tools mollenklem met handvat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts