maandag 24 oktober 2016

Openingstijden zwembad beekse bergen

Ontdek alle safarisoorten! Er is van alles te beleven! Bekijk ons uitgebreide Berg assortiment. Specialistisch advies nodig? Op zoek naar zwembad bergen? Telefoonnummer, adres en meer!

Buiten deze periodes wisselen de openingstijden van het zwembad. Geniet van hele dag water- en speelplezier in Speelland Beekse Bergen. Stap in de wereld van Beekse Bergen en beleef wat elk seizoen jou te bieden heeft.


Het Safaripark is het gehele jaar geopen ook op feestdagen. Openingstijden van het zwembad. Het Junglebad is iedere dag geopend. Wil je buiten de vakantie periode zwemmen?


Dagrecreaten en omwonenden kunnen een zwemkaartje kopen bij de receptie op het park (bekijk actuele prijzen). Daarnaast biedt dit zwembad volop waterpret met: zwem- en speelruimte in de baden, een glijbaan en verwarmd water.

Meer dan een zwembroek, badpak of bikini heb je niet nodig. Spetteren in het peuter- en kleuterbad. Lees hier alles over sport in Tilburg.


Hier kun je alles vinden over zwemmen, schaatsen, buitensporten en de sporthallen. Zwemschool De Beeck Bergen geeft zwemles in Sportcomplex Hoornse Vaart en zwembad De Hout in Alkmaar. Dankzij onze unieke lesmethoden en persoonlijke aandacht voor elk kind halen wij in een relatief kort tijdsbestek een heel hoog zwemniveau. Vakantiepark Beekse Bergen is een fraai gelegen vakantiepark in Hilvarenbeek, Nederland. Nog een voordeel: uw kind kan snel starten met lessen!


Ga een dagje zwemmen in het overdekte Jungleba vang vissen in het Victoriameer, speel een potje midgetgolf of doe mee aan de activiteiten van het animatieteam. Dicht bij een groot strand en een geweldig speelparadijs? Dan heeft u gratis toegang tot safaripark Beekse Bergen en Speelland in Hilvarenbeek en dierentuin Dierenrijk (mis de dierenshows niet!). Bij je verblijf is een Attractiepas inbegrepen, waarmee je o. Ook dat behoort tot de mogelijkheden.


Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Of ontdek jouw favoriete attractie in Speelland Beekse Bergen. Met een bad met glijbaan, een groot zwembad , een kinderbad en heel veel water zijn alle ingrediënten aanwezig om bezoekers van jong en oud een vermakelijke dag te bezorgen. Wat wordt het toch een mooie nieuwe accomodatie voor de Dokkelaers!


Vanaf het park vaart u gratis over naar het zandstrand en de talrijke (water)attracties van Speelland Beekse Bergen.

Daarnaast zijn uitjes naar Tilburg of Breda prima te doen, alsmede de bosgebieden bij Oisterwijk. Er zijn diverse fietsroutes uitgestippeld in het Brabantse land rondom uw verblijf. Hier kom je tal van exotische dieren tegen, zoals giraffen, leeuwen, pinguins en tijgers. Rangers zijn paraat en vertellen je van alles over deze dieren.


Safaripark Beekse Bergen is een spannende belevenis in een Afrikaanse omgeving. Het safaripark kun je op verschillende manieren ontdekken. Na een uitgeruste nacht in je vakantiehuis in de Beekse Bergen is het tijd om het park te verkennen.


Je vind hier meer dan 1diersoorten. In Maji Springs geniet je met het hele gezin van waterpret.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts