woensdag 26 oktober 2016

Weber spirit gbs

Weber spirit gbs

Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 499. Weber Spirit GBS tot goedkoper. Til uw barbecue-ervaring naar een hoger niveau met de Spirit II E3GBS gasbarbecue.


Weber spirit gbs

Deze barbecue met drie branders heeft naast een ruim grilloppervlak en handige werkbladen om borden op te zetten ook gereedschapshaken om uw tang en spatel aan op te hangen. Geef uw liefde voor barbecueën op gas een vliegende start en proef het verschil dat de Spirit II zal maken. Dankzij de verschillende groottes met twee of drie branders en de diverse ontwerpen met unieke eigenschappen, weet u zeker dat u een Spirit II vindt die aan uw wensen voldoet.


Met de barbecue kan je indirect en direct grillen, waardoor je grotere stukken vlees tot in de perfectie gaart. Zo heeft u bijvoorbeeld de beschikking over krachtige RVS branders met Crossover ontstekingssysteem, die regelbaar is middels grote stevige draaiknoppen. De Spirit Original E-3GBS Gasbarbecue is voorzien van porselein-geëmailleerde Flavorizer Bars die zijn ontworpen met een unieke hoekvorm waardoor ze druipvet opvangen en een deel ervan wegleiden om steekvlammen te voorkomen.


Weber spirit gbs

Het andere deel rookt en sist om een heerlijke smaak aan uw voedsel te geven. Verras je gasten dus keer op keer met nieuwe barbecuecreaties. Ik wilde een goede bbq voor in de tuin en waarom dan niet meteen een mooie buitenkeuken. De vaste werkbladen geven je genoeg ruimte om te koken en ook je gereedschap kun je makkelijk kwijt aan de gereedschapshaken. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Weber.


Welkom bij de Spirit ICT winkel. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Je kunt een emmertje onder het vetbakje zetten voor al het vuile water en hebt de BBQ dan vlot schoon.


Ja, we hebben beter gezien in onze test, maar dit is zeker niet slecht. Voor 23:bestel is morgen thuis! Ideaal voor verschillende gerechten! De extra krachtige brander zorgt ervoor dat u steaks snel kunt dichtschroeien.


Deze Spirit is uitgerust met zijbrander voor het eenvoudig bereiden van sauzen en bijgerechten. De barbecue is uitgerust met een RVS Gourmet BBQ System grillrooster waar jij jouw meest favoriete gerechten op bereidt. Door de Sear Station, de aanvullende extra krachtige brander, schroei jij jouw steaks extra snel dicht. Een exclusief design met de ideale verhouding van prestaties, kookoppervlak en ruimtebesparing.


Gratis verzending Ook avondbezorging. Met een handomdraai bereidt u de meest culinaire gerechten, die zich niet langer hoeven te beperken tot een lekker stukje vlees. Op de barbecue schroei je jouw favoriete stuk vlees of vis met veel precisie dicht dankzij de traploze regelbare gasregelknoppen. Dit type was de eerste barbecue die afgesloten was.


Dat kan ook gewoon dankzij de RVS behuizing. Met de hoofdbranders ga je als een gek tekeer op het RVS GBS -rooster. Hierdoor geniet de hele familie van jouw barbecuecreaties. Met drie krachtige branders, een zijbrander en een royaal kookoppervlak is deze buitenkeuken zeer compleet. De hoofdbranders ontsteek je eenvoudig met de piëzo-ontsteking.


Hierbij zorgt een elektrisch vonkje ervoor dat de branders aangaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts