maandag 17 oktober 2016

Deet spray etos

Uw Favoriete Producten van Deet, Morgen bij u Geleverd. Kwalitatieve Producten, Gratis Gelever Gemakkelijke Betaling. Alle merken muggensprays met deet. Bekijk nu de mooiste deet.


Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Gebruik deet om muggen op afstand te houden. Muggen kunnen deet niet verdragen, omdat het één van hun antenne-sensoren op een nare manier prikkelt. Deze spray beschermt je tot wel acht uur lang tegen muggen en andere insecten.


Tevens beschermt de anti-insect spray vier uur tegen tekenbeten. De spray bevat deet en de bittere en de reukloze stof Bitrex om de kans op doorslikken te voorkomen. Je vindt het bij Albert Heijn. Vandaag bestel morgen in de keuken.


Deze muggenspray heeft een aangename geur en geeft wel negen uur bescherming tegen alle soorten muggen inclusief de Tijgermug en andere stekende of bijtende insecten. Care plus deet spray ml. Een insectenbeet is niet alleen vervelen maar kan ook ernstige. Bij Etos vind je diverse anti-insect producten waarmee je ongewenste beestjes op afstand houdt of jeuk in no time verlicht.


Kies één van de gels, sprays of lotions van bekende merken zoals Azaron en After Bite. Heb je een vraag over een anti-insect product? Kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en laat je adviseren. Kruidvat Deet Anti-Insect Spray beschermt je gemiddeld uur tegen de meest voorkomende muggensoorten in West-Europa.


Beschermt de gebruiker gemiddeld uur tegen steken van muggen en uur tegen tekenbeten. Draag een lange broek, bovenkleding met lange mouwen, dichte schoenen en sokken. Etos Deet an­ti-in­sec­ten spray.


Spray het anti-muggenmiddel op de huid en verdeel het met de palm van je hand. Spray een kleine hoeveelheid op je vingertoppen en verdeel dit over je gezicht. VOORKOM BETEN EN STEKEN MET ANTI-INSECT DEET SPRAY ! Huidvriendelijk, direct werkzaam en acht uur lang bewezen doeltreffend. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


Bescherming tegen alle soorten muggen inclusief de Tijgermug. Jungle Formula, je beste wapen tegen muggen. Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.


Klik op akkoord om door te gaan. Start vandaag nog met besparen. Annelies (5 alleenstaand) besteedt gemiddeld €1per week bij de Aldi.


Alle deet aanbiedingen van week vindt u bij supermarktaanbiedingen. Alle aanbiedingen van deet uit alle folders van supermarkten. Je kunt muggenspray kopen met het middel DEET , maar er bestaan ook sprays die gemaakt zijn op een natuurlijke basis.


Muggenspray met DEET is al jaren het meest effectieve middel bij het weren van muggen. DEET staat voor de geelachtige olie diëthyltoluamide, die muggen níet doodt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts