woensdag 19 oktober 2016

Bloembollen sneeuwklokjes

Bloembollen en zaden op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online.


Groot assortiment bloembollen direct uit voorraad leverbaar voor scherpe prijzen.

Snel, makkelijk en veilig online bestellen! Bekijk ons aanbod en kies uw favorieten! Sneeuwklokjes bollen planten doet u waar de bodem goed is gedraineerd.


Als er tot uur na een harde regenbui nog plassen staan, zoek dan een andere plek. Korting tot op alle bloembollen ! Vandaag besteld is morgen in huis! Hierdoor kunt u een een mooi perk vol met sneeuwklokjes ontwikkelen.

Net als andere bloembollen zijn sneeuwklokken ook leuk om in potten te planten. Zorg dat je wel voldoende bolletjes plant. Je kunt ze ook gebruiken voor lasagne beplanting, zie mijn blogpost hierover.


De witte neutrale kleur combineert prachtig bij vele andere (stinzen)bollen. Klik voor combinatie suggesties op onderstaande soorten. Zal elk jaar beter gaan bloeien. Mocht u zich afvragen hoe het verder moet met die grote pol sneeuwklokjes die zich afgelopen jaren in uw tuin gevormd heeft, kijk dan onder 'handleiding' onder het kopje 'nazorg'.


Wie andere bloembollen wil bestellen, kan ook bij ons terecht. Galanthus Nivalis sneeuwklokjes Hollands geteelde sneeuwklokjes. Eigenlijk hoeft hier niet veel over te worden verteld. De schattige witte klokjes maken het sneeuwklokje tot een geliefd voorjaarsbolletje.


De bloei is ieder jaar een genot om naar te kijken. Naast het sneeuwklokje is er ook het lenteklokje. Dit familielid wordt een stuk hoger en bloeit later in het voorjaar.


Plant in de herfst de bloembollen (voorjaarsbloeiers) en geniet van een bloeiend voorjaar in uw tuin, het balkon of terras. Voor iedere smaak is er iets te vinden.

Hemelse tulpenrariteiten, geurende hyacinten, sneeuwklokjes , narcissen toppers en bekoorlijke lelies in talrijke top kleuren. Voor sneeuwklokjes kunt u terecht op de sneeuwklokjes website vanaf half november tot het vroege voorjaar. Wij verzoeken u om geen sneeuwklokjes en dergelijke te bestellen in combinatie met de andere bloembollen. Ga hier naar de sneeuwklokjes site.


Dit proces gaat al die jaren door en zo ontstaan soms hele velden van één soort. Denk maar eens aan een bos vol sneeuwklokjes. Nieuw bij Intratuin: biologische bloembollen.


Wist je dat ook vlinders en bijen dol zijn op bloembollen ? Daarom is het beter om voor biologisch gekweekte bollen te kiezen. Deze vrolijke fladderaars komen vooral af op bloembollen die veel nectar bevatten. Dit zijn bijvoorbeeld het blauwe druifje, sneeuwklokje , anemoon, tulp, krokus en hyacint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts