dinsdag 3 juli 2018

Cover jacuzzi

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Ook is het mogelijk een spa cover geheel op maat te laten maken. Het gebruik van een spa cover is zeer belangrijk.


Goedkope spa cover Goedkope spa cover ter isolatie en bescherming tegen weersinvloeden, verkleuren en verbleken van uw jacuzzi.

Een goede spa cover van polystyreen schuim is met name belangrijk om het stroomverbruik van de jacuzzi te beperken. We hebben goedkope standaard jacuzzi covers welke in een doos worden geleverd. Verder hebben we de top kwaliteit SpaLux covers , met een extra lange flap. Elke cover is voorzien van versterkte handgrepen en kindveilige slotjes.


Spa service europe bied een ruime collectie spa covers en roll covers voor alle merken, alle maten en veelal. Deze zware cover heeft een zeer slechte isolatie waarde. Door het extra gewicht raakt de cover lift overbelast maar dat niet alleen het is ook een extra belasting voor uw rug.


Onze goedkope standaard spa cover is niet alleen UV-bestendig maar ook volledig vochtbestendig omdat deze is voorzien van de nieuwe UNIEKE vochtbescherming.

De juiste cover op maat (anders dan een fabriekscover) gemaakt, biedt altijd de beste isolatie. Is uw cover te zwaar om vast te pakken, volgezogen met vocht en met schimmel als gevolg? Dat is slecht voor uw gezondhei levert bovendien veel warmteverlies op. Webshop voor het verkopen van spawellness producten.


Zowel jacuzzi als sauna liggen hierbij centraal. Naast diverse standaard formaten is het ook mogelijk om een cover speciaal op maat te laten maken. Een spa cover voor veiligheid. Niet enkel voor het besparen van water en energie, maar ook wat betreft veiligheid is een spa cover onmisbaar. Een hoes beschermt de cover namelijk tegen weersinvloeden als regenval, vogelpoep en bladuitval.


De Cover Cap deLuxe hoezen zijn lichtgewicht, waterbestendig en ademend. Zo voorkomt de hoes dat de spacover water opneemt en erg zwaar wordt. Isoleer uw spa nog beter met de juiste cover of met een extra isolatiedeken.


De beste cover in zijn klasse! Wij beschikken tevens over een winkel waar u tijdens onze openingstijden terecht kunt voor de aankoop van uw producten. Veel spa-leveranciers en particulieren bestellen. Skoy Spacovers is een Nederlands bedrijf dat maatwerk spacovers produceert en verkoopt.


Jacuzzi cover kopen in diverse maten en kleuren.

Standaard in de kleuren: Donker grijs en bruin. Bezorgkosten in Nederland is exclusief, kiest u daarom voor transport covers binnen Nederland als extra product als u de cover afgeleverd wilt hebben. Covers leverbaar in de kleuren Coffee (donkerbruin), Charcoal (donkergrijs), Red of Grijs (licht) in verschillende afmetingen. Andere cover afmetingen leverbaar op bestelling!


Nieuwe jacuzzi cover bestellen? De cover kleur Charcoal (donkergrijs) is op voorraad. Bekijk de kleuren en bestelprocedure of bel ons! Onze maatwerk covers zijn hoogwaardige kwaliteits covers gefabriceerd in Europa.


Wij leveren voor vrijwel alle spamerken hoogwaardige covers op maat. U heeft een nieuwe spa cover , maar u maakt zich zorgen dat door de spa cover slijtage deze snel weer in gewicht zal toenemen? De EPS- isolatieplaat wordt verpakt in een waterdichte plastic-folie. Dit is de belangrijkste bescherming tegen indringing van vocht.


Als extra optie kunt u kiezen voor een extra 2e vochtscherm. Dit kan de levensduur van uw cover verlengen. VEILIG Wij monteren afsluitbare gespen aan de onderzijde met een bandje van skai-leer aan de cover.


AMP aansluiting € 26incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts