woensdag 19 oktober 2016

De houtschuur

Bij Bram Klumpenaar in De Houtschuur staan oplossingen centraal. De inrichting van uw leefomgeving is belangrijk. Meubels moeten niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch in gebruik en passend bij de ruimte. De Houtschuur ontwerpt en maakt meubels die voldoen aan uw verwachtingen en eisen, juist ook wanneer die niet standaard zijn.


Direct contact openemen met De Houtschuur. De Houtschuur brengt uw wensen en het juiste ontwerp en materiaalgebruik bij elkaar in een goed ontwerp.

Starten met uw eigen unieke inrichting. Met De Houtschuur heeft Bram een merk ontwikkeld waar zowel particuliere als zakelijke klanten voor warmlopen. Maatwerk oplossingen, daar draait het om. In iedere situatie gaat Bram op zoek naar de beste oplossing.


Voor particulieren ontwerpt en maakt hij ondere andere tafels, kasten, tuinmeubels en keukens. Omdat De Houtschuur maatwerk meubelen ontwerpt, maak ik altijd een offerte. Dat ligt (deels) aan uw wensen.


Het meubel is voor u ontworpen en gemaakt. Ieder ontwerp begint met een gesprek.

Tijdens dit gesprek geeft u aan wat uw wensen en eisen zijn en zal ik vragen stellen om een duidelijk beeld te krijgen. Volledige transparantie en zien waar je eten wordt gemaakt. Zit aan de keuken of aan een tafel daarnaast. De Houtloods is het oudste gebouw in de Spoorzone.


In alle rust kennis maken met werkritme, werkzaamheden en sociale contacten. Vertalingen in context van de houtschuur in Nederlands-Frans van Reverso Context: Dus je vader zit in de houtschuur ? Houtskuorre is onderdeel van Stichting De Bijzondere Onderneming (SDBO). De douche in de Houtschuur.


Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wij maken meubels van gebruikt en nieuw steigerhout. Elk meubelstuk is uniek en wordt op maat en wens gemaakt. Bekijk de prikbord advertenties van De Houtschuur op het ZeelandNet Prikbord.


Wanneer de medewerker de bovenste laag van de piramide heeft bereikt (zelfactualisatie), is het mogelijk om te werken aan de hulpvraag. De onderste lagen van de piramide zijn erg belangrijk, hieraan moet eerst zijn voldaan voordat je aan jezelf kunt gaan werken. De Kachelschuur heeft door het opkopen van beslagname en faillissementen een grote voorraad kachels voor u klaarstaan.


Borgstee Burinkshof Hofstee Houtschuur Omgeving. Mijn naam is Bram Klumpenaar. Ik ben een jonge ondernemer met als passie houtbewerking.

Ook wel de creatieve geest achter De Houtschuur. Gemaakt van goede kwaliteit gepoedercoat staal. Aanpalend bevindt zich de Veldpoort met gerieflijke keuken. Deze ontvangst- en receptieruimte is een knap staaltje architectuur. De kachelschuur is een bedrijf dat Houtkachels, Rookgasmaterialen en Woon Deco verkoopt Kijk voor merken in rubriek houtkachels.


En voor Woondecoratie in de rubriek. Gelegen aan de voet van de Posbank is Houtplaats letterlijk en figuurlijk een samenspel tussen lan natuur, warmte en gezelligheid. Voor iedereen die van lekker eten houdt met veelal huisgemaakte, eerlijke producten uit onze eigen streek.


Een unieke locatie, zowel binnen in een eigentijdse sfeer of buiten op ons prachtige terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts