woensdag 26 oktober 2016

Barkruk aanbieding

Van caféstijl tot lounge, van klassiek Thonet tot trendy modern. Koop nu heel voordelig een nieuwe barkruk. Jij bepaalt hoe je betaalt! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Barkrukken in allerlei soorten en maten. Altijd voor een goede prijs. Anders dan de naam doet vermoeden hebben wij een bijzonder brede collectie. Wij zijn dealer van merken zoals Kartell met bijvoorbeeld de Kartell Master barkruk.


Maar ook Lapalma met modellen als Thin, Kai, Lem en Miunn. De wereldberoemde Bombo barkruk van Magis mag natuurlijk niet in onze collectie ontbreken. Een barkruk kan uitstekend dienen als vervanging van een eetkamerstoel.

In het veelzijdige aanbod van Leen Bakker vind je de barkruk die je zoekt voor een verrassend lage prijs! Met een barkruk kun je heerlijk aan je bar of keukenblok zitten. Er zijn barkrukken met of zonder rugleuning.


Wil je nog meer luxe, dan zijn er ook barkrukken met armleuning voor een optimaal zitcomfort. Van hoog naar laag sorteren. Deze retro barkruk in het iconische Gavin ontwerp, is gemaakt van massief mangohout, en is een geweldige toevoeging aan je interieur.


Ruw mangohout heeft niet alleen de kracht om veel gewicht te dragen, maar is ook goed bestand tegen slijtage. Wij leggen de nadruk op hoge kwaliteit van onze barkrukken en een uitstekende service. Wij bieden een breed assortiment van verschillende barkrukken gemaakt van verschillende materialen en in verschillende hoogtes en kleuren aan. De populairste kleuren zijn wit, zwart, rood en groen. Als je op zoek gaat naar een barkruk is het handig om eerst de gewenste hoogte vast te stellen.


De gemiddelde barkruk heeft een hoogte van ongeveer cm. Bij het bepalen van de gewenste hoogte is het belangrijk om de hoogte van de bar mee te nemen in je keuze en er rekening mee houden dat je wel een beenruimte nodig hebt van tot centimeter. Net als stoelen en banken, zijn barkrukken er ook in verschillende materialen.


Welk materiaal het best bij jou past, is afhankelijk van je smaak en het comfort dat je wilt.

Ga voor een houten barkruk als je houdt van een natuurlijke uitstraling en kies voor een barkruk met leren zitting om hem zo comfortabel mogelijk te maken! Een grote keus in barstoelen en barkrukken van professionele horeca kwaliteit. Eenvoudige barkrukken, luxe gestoffeerde barstoelen, houten bruin-café barkrukken, etc.


In onze webshop vind je de meest stijlvolle en comfortabele barkrukken! Kijk rond en shop online, zonder verzendkosten! Houd je van een natuurlijk tintje, dan kun je kiezen voor een barkruk met houten zitting. De onderste ring is gemaakt van kunststof om je vloer te beschermen en te voorkomen dat de kruk gaat schuiven.


Deze barkruk aanbieding van Tectake is 360º draaibaar en verstelbaar in de hoogte. De voet en het frame zijn gemaakt van verchroomd staal voor een betere stabiliteit. De barkruk verschilt van een echte kruk in die zin dat ze vaak zijn voorzien van op zijn minst een rugleuning. Hier zit je net zo comfortabel als op een eetkamerstoel! Alles voor de inrichting van jouw huis vind je op Marktplaats.


Ook krukken en barkrukken worden aangeboden en gezocht. Huisinrichting kopen of verkopen doe je via. Horeca barkrukken Gezellig aan de bar op horeca barkrukken.


Zoekt u een aanvulling op uw huidige horeca barkrukken? Of misschien wilt u wel een hele nieuwe look voor. Hot en happening: de barkruk.


Door de opkomst van open keukens, kookeilanden en de nadruk op gezellig tafelen, mogen barkrukken eigenlijk niet meer aan je interieur ontbreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts