vrijdag 28 oktober 2016

Kleine voortuin ideeën

De voortuin is ook een voorproefje op wat er binnen in huis en achter in de tuin te verwachten is. Soms kan de voortuin ook een klus zijn, die telkens uitgesteld. Want wat doe je nou eigenlijk in een voortuin ? In de meeste traditionele voortuinen niet heel veel. Zonde eigenlijk, want er zijn wel degelijk hele leuke ideeën voor de voortuin.


Een schitterende voortuin.

Vóór de realisatie van jouw voortuin dien je rekening te houden met de actuele situatie. Er moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de volgende zaken: Staat de voortuin. Hoogteverschil met straat opgevangen met opsluitbanden. Veel mensen denken dat je met een kleine voortuin minder mogelijkheden hebt, maar het tegendeel is waar! Het zou bovendien erg zonde zijn als je er niets mee zou doen.


Er zijn namelijk zóveel leuke voortuin ideeën. Leuke ideeën waarmee je de voortuin decoratief mooier kunt inrichten, maar ook hele praktische voortuin ideeën , die bijdragen aan je wooncomfort. De voortuin wordt door voorbijgangers aanzienlijk beïnvloed door het uiterlijk van je ingang van de oprit of het pas naar de duur.


In plaats van tuinbestrating kun je ook voor een voortuin met grind kiezen, wat een ander effect aanbrengt.

Grind is met name geschikt voor een strakke moderne voortuin. Als je het tuinpad van de voordeur naar het tuinhekje wilt verlengen, om aankomende gasten een betere blik op je tuin te gunnen, creëer dan een reden voor iedere bocht. Of je nou een rijtjeshuis hebt, een jaren woning, een vrijstaande villa of een twee onder één kap. Behandel je voortuin als je achtertuin. En dan maakt het ook niet uit of je een kleine of een grote voortuin hebt.


Daarom willen we jullie vandaag inspireren met de mooiste en leukste voortuin ideeën ! De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak. Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin. Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de verdeling tussen planten, tegels en terras.


Zie je deze tuin, dan denk je meteen aan prachtige witte stranden met een diepblauwe zee. De voortuin wordt vaak vergeten bij het inrichten van je huis, terwijl het toch echt het eerste is wat je ziet als je thuiskomt. Zelfs als je niet veel ruimte hebt (en geen groene vingers hebt!), kan je er zeker wat moois van maken. Voortuinen , het eerste aanzicht van uw woning.


Wil je een kleine voortuin inrichten? Ter inspiratie verzamelden we leuke ideeën voor een gezellige voortuin. Als het gaat om de achtertuin, wilt iedereen een fijne grote tuin hebben.


Veel mensen vinden een kleine voortuin juist fijn, omdat het natuurlijk veel minder onderhoud nodig heeft. Als de voortuin er inspiratieloos en onverzorgd uitziet is de kans groter dat je minder voor het huis krijgt of het langer duurt voordat je verkoopt. Ook al moet je door veel dingen heen kijken als je een huis gaat kopen.

En ook al hebben nieuwe bewoners andere ideeën over de voortuin , verzorgd groen en schone tegels geven een betere indruk. Heb jij een kleine voortuin ? Dan kan het soms lastig zijn om deze in te richten. Omdat je beperkt bent in de ruimte moet je het logisch inrichten. Zo’n bistroset is niet alleen heel handig, het geeft de voortuin ook meteen een.


De kleine tuin die bij dit huis hoort, heeft een fijne loungeplek gecreëerd. Verticaal tuinieren is natuurlijk ideaal in een kleine tuin en zelf een verticale kruidentuin maken is ook nog eens heel erg leuk. Bekijk het stappenplan voor de kruidentuin.


Nog een leuke zelfmaker voor een kleine tuin: een houtopslag maken. Verzamel daarom eerst wat voortuin landscaping ideeën die je mooi vindt om een beter beeld te krijgen. Kies daarna pas de soorten planten die je wilt plaatsen. Bomen worden soms vrij hoog, maar geven ook schaduw en privacy. Je kunt ook kiezen voor een kleine boom als fraai opvallend element, bijvoorbeeld in het midden van je vlonderterras.


Kleine tuin en geen idee hoe het aan te pakken? Ga dan naar tuinvrouwhuisman. Met het 3D programma kan ik je een rondwandeling laten zien door je toekomstige tuin, zo weet je precies hoe die er straks uit komt te zien.


De een begint met zijn achtertuin en de ander begint bij het begin. We hebben inspiratie voor voorbeeldtuinen voor je op een rijtje gezet. Je foto kan zomaar tussen de onderstaande voorbeelden komen te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts