dinsdag 17 mei 2016

Intratuin boomschors

Find franse boomschors vandaag! Je gebruikt de boomschors als volgt: breng een laag aan over de grond of onder speeltoestellen. Bij gebruik op paden is het belangrijk eerst gronddoek aan te brengen.


De boomschors wordt dan niet in de grond getrapt en rot minder snel. Na weken krijgen de cacaodoppen een diep bruine kleur. Eventuele schimmelvorming hoort bij het natuurlijke verteringsproces, is onschuldig en verdwijnt vanzelf.


Een geweldige biologische manier dus om verantwoord om te gaan met natuurlijke invloeden. Deze natuurlijke bodembedekkers zijn ook erg geschikt voor een looppad of terras. Orchideeën hebben behoefte aan veel lucht rond de wortels, daarom heeft deze grond een luchtige structuur. De franse boomschors van Central Park heeft een harde en vaste structuur waardoor de schors lang meegaat.


De schors werkt vochtregulerend waardoor de bodem minder snel uitdroogt. Borderranden en kantopsluiting. Worteldoeken en gronddoeken. Intratuin orchideeëngrond. De schors is geschikt als bodembedekker voor paden, borders, onder speeltoestellen en ter decoratie.


Zoek naar franse boomschors op de nieuwe KensaQ. Met Fleurella boomschors decoreer je stijlvol de tuin. Door de houtsnippers zien de paden in de tuin er stijlvol en klassiek uit.


De zak bevat zestig liter boomschors. Met de Fleurella boomschors krijgt de tuin een rustieke uitstraling. Deze boomschors is bijzonder geschikt als bodembedekker tussen de planten ter voorkoming van onkruidvorming, ter decoratie of voor de aanleg van wandelpaden.


Welkoop boomschors is een Nederlands natuurproduct dat geschikt is voor het afdekken van tuinen en het aanleggen van paden en heeft een levensduur van circa jaar. Het afdekken van je borders met boomschors voorkomt onkruidgroei. Verder beschermt het product de bodem tegen uitdrogen, je hoeft dus minder vaak je tuin te sproeien. Daar waar houtsnippers bestaan uit de totale boom, bestaat boomschors (zoals de naam al zegt) enkel uit de schors van de boom.


Binnen de boomschors zijn weer verschillende varianten afhankelijk van het type boom dat wordt gebruikt. Controleer je e-mail adres. De Fleurella boomschors is een stijlvolle decoratie voor in de tuin. Ga voor een natuurlijke en rustieke uitstraling met de Fleurella boomschors. Door te kiezen voor bodembedekkers, voorkom je onkruid en creëer je een mooi groen tapijt tussen je vaste planten.


Leg minimaal 5cm dik boomschors aan. Bekijk hier onze top bodembedekkers. Bodembedekkers werken vochtregulerend en geven je tuin een hele andere uitstraling. Praxis heeft verschillende bodembedekkers, zoals boomschors en schelpen. Indien een plant, boom of struik binnen zes maanden na aankoop niet aanslaat, ontvangt u een nieuw.


Ontdek onze groengarantie. Met boomschors leg je eenvoudig een onkruidvrije tuin aan. Jouw boomschors wordt geleverd in een big bag. De big bag kan je opensnijden, aanharken, en klaar.


Boomschors is een product wat voor meerdere jaren blijft liggen. Verschil is echter dat wij precies weten wat u nodig heeft en vooral: dat we leveren tegen messcherpe prijzen. Omdat wij leveren via onze webwinkel, zijn de kosten namelijk een stuk lager. U wil boomschors bestellen maar weet nog niet goed welke soort het best geschikt is voor U? Op deze pagina proberen we U wegwijs te maken in onze verschillende soorten.


We bieden verschillende boomschorsen met elk hun kalibers. De grootte van de schors is een persoonlijke keuze. Kom eens een dagje shoppen in een oase van groen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts