donderdag 20 oktober 2016

Duinrell park

The place for a wonderful holiday with the kids or the entire family. From the Waterspin and the Splash to the indoor playground Rick’s Fun Factory and the rollercoaster Falcon. The park is situated in the middle of nature and close to the beach.


Duinrell offers you fun for the whole family. Book a cottage or campsite now! Check out all the attractions at the amusement park below.

Use the filters to discover different attractions and make a list of attractions you don’t want to miss! Explore the Holiday Park through our park map. Entry to the amusement park is free for all guests of the holiday park ! What will be your preferred location for a duingalow.


Meer dan attracties voor jong en oud: over de kop in achtbaan Falcon of vlieg in een van de vliegtuigjes van Wild Wings. In de frituur op de camping ging het mis met de bestelling. De meeste bezoekers kiezen voor een dagje of een paar dagen camping gecombineerd met de vele leuke attracties binnen het park.


Met de auto doet u er slechts minuten over.

Van der Valk Leiden ligt aan de westelijke rand van Leiden en is goed bereikbaar via autosnelweg A44. Het park is op een aantal dagen nog wel deels open, maar in principe zijn er alleen nog Tikibad tickets te koop die met een beetje mazzel ook toegang geven tot de attracties die open zijn. Ontdek de prachtige bosrijke omgeving per fiets of te voet en kom helemaal tot rust.


Het kan in het park door de gunstige ligging aan de drukke kant zijn. Behalve het attractiepark en het Tikibad ligt het park ook dichtbij Den Haag en Scheveningen. Op het park is een supermarkt maar er is ook een eetgelegenheid aanwezig.


Deze stamt ook uit de 17e eeuw. De kinderen kunnen zwemmen in het Tikibad en op avontuur gaan in het attractiepark. Geniet ook van het strand en de Noordzee. Voordeel als je bestelt via Dagtickets. Ideaal voor een vakantie in Nederland of een kort verblijf met het hele gezin.


Pretpark attracties in de achtertuin. Ook zijn er vaak aanbiedingen voor het Tikibad met korting. Nadeel is echter dat deze acties alleen voor ANWB-leden zijn. Dit pasje heeft u nodig om toegang te krijgen tot de camping, het park en het Tikibad. Prima park maar naar mijn mening is de normale toegangsprijs veel te hoog.


Het is een klein park waarin ze geprobeerd hebben voor alle doelgroepen wat in huis te hebben. Hierdoor is er vrij weinig te doen per doelgroep, dat is jammer.

Wanneer je een abonnement neemt kun je voor een vaste prijs onbeperkt het park bezoeken en profiteren van kortingsacties. In the park , you have the choice of different attractions where you can go. The speed devils can choose from various roller coasters including the famous water roller coaster the Splash. Or choose the Dragon Fly through which you race across the road between different trees. Go for the Falcon if you like loopings.


Eén van de mooiste stranden van Zuid-Hollan Wassenaarseslag, is op ca. Entree voor het park en het Tikibad zijn bij de prijs van de camping of Duingalow inbegrepen en je hoeft dus geen aparte entreekaarten aan te schaffen. Hier vind je attracties, van botsauto, botsbootjes, een zweefmolen, tot de verkeerstuin en de uitkijktoren.


Natuurlijk is hier ook het Tikibad met unieke glijbanen en het Kids waterpark. Op zoek naar een familievakantie gevuld met plezier? Spetter rond in het Tikibad en maak een ritje in de Kikkerachtbaan.


Verblijf bij een vakantiepark op minder dan min.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts