donderdag 27 oktober 2016

Ondergrond trampoline

Specialistisch advies nodig? Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Deze onverharde ondergrond dempt schokken goed en zorgt ervoor dat kinderen er zacht op landen.


Een verharde ondergrond dempt schokken overigens ook prima. Als je er een rubberen mat onder plaatst, is deze ondergrond voor trampoline op poten ook zeker geschikt. In de handleiding van de trampoline zult u lezen dat u de trampoline op een vlakke en rechte ondergrond moet plaatsen.

Dit is niet voor niets: het plaatsen van je trampoline op een ongelijke of scheve ondergrond kan er toe leiden dat de lasnaden van het frame scheuren. Als iemand op de trampoline springt, dan belast diegene het frame extra zwaar. Een onverharde ondergrond , zoals gras is de meest geschikte en veiligste ondergrond om zowel een trampoline op poten als een inground trampoline op te plaatsen. Onder de trampoline heb ik gras, maar dat laat zich niet (goed) onderhouden en ik kan de trampoline door plaatsgebrek niet verplaatsen om te maaien of gras te laten groeien.


Welke mogelijkheden als onderhoudsarme ondergrond zoal? Is een kunstgras mat een optie? Vind de beste selectie ondergrond trampoline fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit ondergrond trampoline voor de dutch luidspreker markt bij. Let bij de aanschaf van een trampoline er op dat er deugdelijke kussens aan de rand zitten.


Ze schermen de veren van de trampoline af en dempen een eventuele val op de rand van de trampoline.

Rubberen tegels op de vloer Zeker als u geen net om de trampoline installeert, moet u ervoor zorgen dat de ondergrond rond de trampoline zacht is. Magic Circle trampolines zijn ontzettend stevig omdat de trampolines uit minder onderdelen bestaan, dus minder kans op zwakke schakels. Een andere unieke eigenschap is dat de trampolines zes in plaats van vier poten hebben. Op een stevige ondergrond en al helemaal met een verankeringset blijft de trampoline goed op zijn plaats.


Met veiligheidstegels van Etan kiest u voor de beste ondergrond voor uw speeltoestel of trampoline. Deze tegels zijn schokabsorberend en valbrekend. Dat vinden wij belangrijk. De veiligheid van uw kinderen staat immers voorop!


Deze veiligheidstegels van Etan zijn gemaakt van rubber. Plaats de trampoline op een rechte en zachte ondergrond. Daardoor weet je zeker dat de trampoline stevig staat.


Trek voordat je de trampoline ingraaft vanuit het midden een ronde lijn met het meegeleverde meetlint, zodat je weet hoeveel ruimte je nodig hebt. Bij onze ronde trampolines met sterren of meer kunnen de tussenstukken soms van de poten weggelaten worden zodat de trampoline lager komt te staan. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit 7producten vanaf € 70.


Gebruik een schep en een kruiwagen om het gat te graven. Maar met deze tips houd je het veilig en leuk! Was op zoek naar info over de beste bodem o. Met de keuze voor een trampoline die u boven de grond plaatst voorkomt u dat u een gat moet graven in uw tuin.

Omdat deze trampolines hoog op erg stevige poten staan, kunt u de trampoline overal in uw tuin kwijt op verschillende soorten ondergrond. Trampoline ingraven - Ondergrond. Om veilig te kunnen trampolinespringen heeft een trampoline ruimte nodig, zowel rondom als boven de trampoline.


Plaats je trampoline dus nooit te dicht tegen een schutting, boom of muur aan. Houd dus rekening met een zogenaamde valzone. Dit is minimaal meter vrije valruimte rondom je trampoline.


Kies tijdens het opbouwen van je trampoline een vlakke en stevige ondergrond zodat hij stevig blijft staan. Ook is het belangrijk om voldoende afstand te nemen van bomen, muren of hekken zodat de kans op ongevallen en verwondingen wordt beperkt. Bij de grote modellen van Domyos worden vangnetten bijgeleverd. Het voordeel van een put in de grond is dat de trampoline gelijk met het grasveld staat.


Als je de trampoline ingraaft, verhelp je het probleem van een trampoline die weg kan waaien tijdens een storm compleet. Het frame zit zo diep en stevig in de gron dat de wind hem onmogelijk er uit kan trekken. Dit is een van de beste, zo niet dé beste manier om te voorkomen dat de trampoline wegwaait. De trampoline is namelijk te gebruiken als een trampoline met een standaard frame maar ook als een ingraaf trampoline.


Je hebt dus een 2-trampoline dat waardoor u zelf kunt kiezen welke manier u de trampoline zou willen gebruiken. De trampoline heeft namelijk deelbare tussenpoten waardoor de trampoline op een ideale ingraaf hoogte komt van cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts