woensdag 19 oktober 2016

De bonte wever agenda

Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. Shop Weber tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! Hotel, sport- en eventcentrum.

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Voordelig hotelarrangement. Maak gebruik van de lage prijs! Concerten, congressen, beurzen, theater. Of je nu iets leuks zoekt om te doen met je vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties er is altijd iets leuks te vinden.


Voor elk wat wils is dan ook geen overdreven statement. In Drenthe worden de leukste evenementen op de mooiste locaties georganiseerd. Van een theatervoorstelling midden in het bos tot de Dutch TT op het TT-circuit in Assen.

Binnen, buiten, van sportief tot cultureel, voor jong en ou er is voor iedereen iets moois te beleven! Of neem een kijkje op onze eigen evenementenagenda. Verrassend compleet met een unieke 4-sterren hotelaccommodatie. Voor welke gelegenheid dan ook, sportief, ontspannen feestelijk of zakelijk.


Ga après-skiën in de Bierstube, stap aan boord van de Scheepsbar, beleef het Motorcafé. Drink rustig een drankje op één van de terrasjes terwijl u geniet van swingende muziek. De ideale locatie voor een avondje uit! Er zijn diverse spelfaciliteiten in de Caféstraat zoals darten, biljarten, airhockey en sjoelen. Info over bonte wever assen agenda.


Resultaten van zoekmachines! De fiets en wandelprovincie bij uitstek! U betaalt één vaste prijs voor een compleet arrangement.


Het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowling, de fitness, de diverse spelactiviteiten en avondentertainment zijn bij de prijs inbegrepen. Vind meer nieuws over bonte wever assen agenda op Nu. De kalender is dit najaar namelijk zeer goed gevuld met een grote variatie aan evenementen.


Landgoed de Bonte Belevenis is momenteel gesloten. Kies uit 2producten vanaf € 50.

De toegang is helemaal gratis! Kies simpelweg wat, waar of wanneer en. Alle films, tijden en tickets in De Bonte Wever. Ons complex biedt ontelbare mogelijkheden op zeer uiteenlopende gebieden.


Bonte Wever , evenementen agenda , met line-ups, timetables en ticketverkoop. Stappen en uitgaan in Assen. VOORSTELLING HEEFT AL PLAATSGEVONDEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts