dinsdag 18 oktober 2016

Chaise longue

Bestel uw bank eenvoudig online. Ruim aanbod fauteuils en loveseats. Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken? Hier vindt u onze contactgegevens.


Van stof-, poot- tot knoopkleur.

Chaises Longues online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Vind chaise longue als je nu zoekt. Een chaise longue werd dan op een prominente plek neergezet zodat iedereen ook het meubel zou zien.


Deze functie heeft het meubel nog steeds, het is nog steeds een blikvanger in ieder interieur. Zet een chaise longue in je huis neer voor een extra zitplek waar je optimaal kan ontspannen. Stijlvol ontspannen op een chaise longue.


Deze combinatie van bank en fauteuil is te herkennen aan de lange zitting en de leuning aan twee kanten: een rugleuning en slechts één armleuning.

In een erker, tegen een wan op een vloerkleed: met onze vintagedesigns met moderne twist en opvallende kleuren til je je interieur in een handomdraai tot een hoger niveau. En een chaise longue is een nóg luiere stoel. Zijn lange zitting is namelijk speciaal gemaakt om languit op te liggen luieren. Letterijk vertaald uit het Frans betekent chaise longue ook ‘lange stoel’.


Sommige chaise longues zijn onderdeel van een hoekbank, maar er zijn ook losstaande chaise longues die je als divan kan gebruiken. Deze hoogwaardige chaise longue heeft een simpel en tijdloos ontwerp en zal zeker charme en elegantie uitstralen, waar hij ook staat. De stoel heeft armleuningen aan beide kanten.


Hij heeft een dik gevoerde zi. Zo goed als nieuw Ophalen. Zelfs zo lang, dat je er met gestrekte benen op kunt zitten. Roscoe chaise longue met hoek links, koelgrijs met lichte poten tot wel goedkoper dan de bekende winkels! De architect Le Corbusier ontwierp de chaise longue , welke hij destijds ‘LC-Grand Confort’ noemde.


Snelle levering en gratis retour! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. De stof is gemaakt van 1 polyester met een suedine uitstraling, 15. De rugkussens, die ook om te draaien zijn, zijn gevuld met Dacron.


Elegante chaise longue kopen.

De origine van de chaise longue of divan stamt al uit de tijd van de Oude Grieken, en Egyptenaren. Dat hij vandaag de dag nog steeds wordt gemaakt, geeft aan hoe populair dit meubel is. De traditionele chaise longue heeft vrouwelijke rondingen, biedt volop zitruimte en straalt elegantie en klasse uit. Wat is een chaise longue ? Les meilleures idées cadeaux ! Cadeau anniversaire, cadeau homme, cadeau.


Een unieke eigenschap voor een meubelstuk. Of je hem nu neerzet in een moderne woonkamer, een traditionele slaapkamer of een trendy loungeruimte: de chaise longue past overal. Deze bank nodigt je uit om lekker lui te hangen - waarschijnlijk de reden dat ze zo populair zijn. Later werden de fauteuil en de voetensteun samengevoegd tot een geheel.


Ga er heerlijk in liggen of zitten en kijk een goede film, lees een boek of doe lekker een dutje. Het kan allemaal met deze luxe chaise longue. Deze chaise longue heeft een hoog zitcomfort en een tijdloze uitstraling.


De WOOOD chaise longue Linde rechts (als je voor de bank staat, het loungegedeelte aan de rechterzijde) is een Nederlands ontwerp. Linde biedt ruim plaats en is een heerlijke hangplek voor het hele gezin. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts