dinsdag 18 oktober 2016

Kleine tuin ideeen foto's

Foto uploaden, formaat kiezen, en klaar. Vandaag bestel morgen bezorgd! Laat hier je foto groot afdrukken! De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak.


Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin.

Ga dan naar tuinvrouwhuisman. Met het 3D programma kan ik je een rondwandeling laten zien door je toekomstige tuin , zo weet je precies hoe die er straks uit komt te zien. Kleine tuin en geen idee hoe het aan te pakken? Foto´s en inspiratie voor de kleine tuin. Hier treft u diverse foto’s aan van diverse kleine moderne tuinen die wij in de afgelopen jaren hebben mogen aanleggen.


In deze fotospecial laten wij u vooral de kleinere maar zeer gezellige tuinen zien. Met een kleine tuin kun je ongelofelijk veel doen. Dit is mooier dan een bonte verzameling planten in allerlei kleuren.

De kleine tuin die bij dit huis hoort, heeft een fijne loungeplek gecreëerd. Verticaal tuinieren is natuurlijk ideaal in een kleine tuin en zelf een verticale kruidentuin maken is ook nog eens heel erg leuk. Bekijk het stappenplan voor de kruidentuin. Nog een leuke zelfmaker voor een kleine tuin : een houtopslag maken. Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp.


Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de verdeling tussen planten, tegels en terras. Zie je deze tuin , dan denk je meteen aan prachtige witte stranden met een diepblauwe zee. Veel mensen denken dat je met een kleine voortuin minder mogelijkheden hebt, maar het tegendeel is waar! Wij laten je geweldige foto's zien die bewijzen dat je ook een kleine voortuin helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten.


Een kleine voortuin inrichten: fantastische voorbeelden. In de tuinen -sectie van homify zijn allerlei verschillende stijlen terug te vinden, met foto’s van tuinen en bijbehorende uitleg. Zo kun je tuinideeën opdoen wat betreft de stijl en uitstraling. Van een moderne tuin tot een zentuin, alles is mogelijk!


Je kunt tuinen en afbeeldingen die je mooi vindt verzamelen in je eigen ’ideabook’. Van tuinhout tot sierbestrating! Een landelijke tuin aanleggen maar er toch moderne accenten aan toevoegen is zeker ook een mogelijkheid.

Hier vind je enkele inspiratiefoto’s van landelijke tuinen die toch enigszins modern aandoen. De strakke indeling van de tuin op onderstaande foto geeft hem zijn modern kantje. Kan ik ook een kleine tuin in landelijke stijl aanleggen? Bij veel tuinen in landelijke stijl is het juist de ruimte die je de mogelijkheid geeft om je tuin landelijk aan te leggen. Maar als je in een meer stedelijke omgeving woont dan is de kans groot dat je veel minder ruimte voor je tuin hebt.


Wij hebben zelf ook een kleine tuin er staat een vijver in die gaan wij eruit halen en willen met tegels verder gaan met dezelfde tegels die wij al hebben we hebben een klein budget we hebben verledenjaar het huis gekocht en daar moest veel aan gebeuren meer dan wij eigenlijk gedacht hadden. De tuinen zijn klein en door rondom een schutting te. Hieronder laat ik je een aantal foto’s zien van tuinen waar wij dit.


Robert: ‘In een kleine tuin let ik altijd extra op het winterbeeld. Er moeten voldoende wintergroene planten in een tuin staan en niet alleen gefocust op de zomer. Tips en tricks uit deze kleine tuin : Leg vlonderplanken in de kijkrichting van de tuin.


Een pad dat je uitnodigt de tuin rond te gaan. Leg bijvoorbeeld een slingerpad aan en plant lage hagen om gedeelten van de tuin af te schermen. Je weet zo niet hoeveel tuin er nog achter de haag ligt, waardoor deze groter oogt.


Werken in de hoogte, bijvoorbeeld met kleine bomen, gaat ook goed in een kleine tuin. Over een paar weken zal deze tuin weer volop in bloei staan en vliegen er weer vlinders en vogels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts