woensdag 12 oktober 2016

Q2000 weber

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. The larger cooking area is obviously beneficial for cooking anything, and the foldable work tables are also very handy.


Klanttevredenheid is topprioriteit bij Weber. Hoewel Weber barbecues zijn vervaardigd met grote precisie en met materialen van hoge kwaliteit, kan het gebeuren dat er ooit reden is voor een klacht.

Je grilt op een prettige werkhoogte dankzij het meegeleverde onderstel. Je steekt de gasbarbecue eenvoudig aan met behulp van de piëzo-ontsteking. U bent natuurlijk van Weber gewend dat kwaliteit voorop staat.


Daardoor geniet je van heerlijke gerechten met de onvervalste barbecuesmaak! Gebruiksvriendelijke barbecue Een groot voordeel van een gasbarbecue is het gebruiksgemak. Klein betekent alleen niet altijd dat je minder ruimte hebt.


Het kookoppervlak biedt plek om te grillen voor wel personen tegelijkertijd en de inklapbare zijtafels geven je extra werkruimte. Bereid je voor op ongeëvenaard barbecueën, van Chicago-style pizza’s en vegetarische chili tot garnalenrolletjes met bacon.

Met meer dan 2recepten en geïllustreerde, stapsgewijze instructies onthult Weber ’s Klassiekers alle geheime krachten van jouw barbecue. Kies uit 2producten vanaf € 50. Weber Premium Range Sale More Colours Available More Colours Available Weber.


Je bent natuurlijk van Weber gewend dat kwaliteit op de eerste plaats komt. CANCELLATION FEE: Please note, should you wish to cancel your order after payment has been made through Pay Fast or with a credit car you will be liable to a. Weber heeft alles voor barbecues van uitstekende kwaliteit! Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Voorzien van twee werkbladen en een elektronische ontsteking. Deze barbecue van Weber geeft je de voordelen van een luxe gasbarbecue, maar blijft daarbij toch mobiel en compact.


Dankzij de werkbladen heb je, ondanks de minimale ruimte, toch genoeg plek om te barbecueën. De barbecue wordt standaard geleverd met onderstel. Hierdoor gril je op een prettige werkhoogte. De brander steek je gemakkelijk aan met de piëzo-ontsteking. This updated model includes larger grip handle and control knobs with ergonomic side handles as well as sturdy front and rear cradles.


Split grates allow for a grate. Deze beschermhoes is licht van gewicht en UV-resistent, waarmee je de levensduur van je barbecue verlengt.

De hoes is namelijk UV-resistent, waterproof en ademend. Het 1 polyester materiaal is geschikt tegen alle weersinvloeden. Click to compare all Weber Q Series models! Each has their similarities.


Met de gasregelknop kun je de temperatuur naar wens regelen. Weber staat voor topkwaliteit, Weber biedt barbecues aan die van alle mogelijke gemakken zijn voorzien. Met een Weber barbecue kunt u gemakkelijk en veilig, heerlijke gerechten bereiden. Bovendien hoef je geen gasflessen aan te schaffen, zoals bij een gasbarbecue, maar steek je het snoer met een lengte van meter in het stopcontact en je gaat barbecueën.


De zon schijnt volop en je hebt zin om in het park of op het strand te barbecueën? Deze meeneembare Weber -gasbarbecue heeft korte poten, waarmee de BBQ op gepaste hoogte van de grond staat zodat deze niet aanbrandt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts