vrijdag 14 oktober 2016

Metalen slang

Metalen slang

Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner. Vraag bij ons een offerte aan! Met deze robotlasmachine garanderen wij de hoogste laskwaliteit en kunnen we uw slangen op zeer efficiënte wijze produceren. Met slechts één lasverbinding last de robot de slang , omvlechting en lasring op de koppeling gelast.


Veilig werken met slangen. Het is belangrijk dat u cruciale slang - en gebruiksinformatie op de slang aanbrengt. Universal Flexible Conduit. Men kan de metalen flexibels opdelen in types namelijk de gegolfde en gewikkelde slangen. Gegolfde metalen slangen kunnen verscheidene veeleisende applicaties aan.


De slangen worden overal toegepast, waar vloeistoffen betrouwbaar lekdicht en ook onder druk of vacuüm moeten worden getransporteerd. Daarna worden de buizen mechanisch of hydraulisch vervormd tot spiraal- of parallel gegolfde slangen. Dit zijn de twee basisvormen van de gegolfde metalen slangen. In tegenstelling van wat veel gedacht wordt zijn metalen slangen flexibel en goed te hanteren.


Metalen slang

Tevens zijn metalen slangen geschikt als compensator. Ook bij medische procedures spelen metalen slangen een grote rol: in de computertomografie worden deze bijv. Of het nu gaat om serieproductie of om een reserveonderdeel – HANSA-FLEX metalen slangen staan voor duurzame en onvoorwaardelijke betrouwbaarheid. In aanvulling op de uitstekende materiaaleigenschappen van de kabelbescherming slangen van HellermannTyton, kunt u ook profiteren van systeem oplossingen. Er zijn koppelingen, clips, moeren, afdichtingsringen en vele andere accessoires voor elke metalen en PVC kabelbescherming slang in de HelaGuard serie.


Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Al deze industrieën hebben de flexibele metalen slangen van Platinflex gestandaardiseerd en beschouwen onze producten als de meest betrouwbare.


Metalen slang

Onze slangen , eindfittingen en slangassemblages hebben ons een ongeëvenaarde voorsprong gegeven, ongeacht de toepassingsvereisten. De metalen slangen kunnen aan de hand van uw specifieke situatie en technische specificaties ontwikkeld en vervaardigd worden. HTT kan de metalen slangen voorzien van de navolgende opties: dubbelle omvlechting, rvs gewikkelde slang , rvs beschermspiraal, beschermslang ( bijv. brandweren rubbersleeve ), inwendige liner. Deze Anaconda flexibele slangen , leverbaar in een breed scala aan materialen, diameters en constructies, met of zonder mantel, zijn uitstekend geschikt voor specifieke industriële toepassingen.


Slang met metaalomvlechting. De bijpassende Anaconda fittingen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten, materialen en draadsoorten voor gebruik met onze Anaconda beschermslangen. Hij is bespiegelen en wil graag alles van anderen weten. Ze houden van uitdagingen en maken zelden fouten.


Metalen slang

Flexibele slang metaal en RVS omvlochten. Metaal en RVS omvlochten slangen met rechte en haakse aansluiting. Onze grote productenkennis stelt ons in staat alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren. De meest complete website als het om flexibele slangen gaat. Op deze website bieden wij u een zeer uitgebreid programma flexibele verbindingen, klemmen en koppelingen.


Wij nodigen u dan ook graag uit onze online catalogus te raadplegen. Onder de button downloads kunt u documentatie en prijslijsten downloaden veelal als Adobe PDF-file.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts