vrijdag 14 oktober 2016

Gardena wandslangenbox 25 roll up automatic

Kies uit producten vanaf € 935. De slang wordt automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 1° zwenkbaar. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Gardena wandslangenbox 25 roll up automatic

Met de meegeleverde steun hing de wand-slangenbox in een paar minuten aan de muur. Het oprolmechanisme verbaast me in positieve zin. Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen. Kan aan de muur 180° worden verdraaid.


Uit onze collectie bewatering. Met weinig inspanning kun je de slang uittrekken en stoppen met tussenpozen van centimeter. De wandhouder geeft de box een 1graden bereik dankzij het stevige scharnier. Wanneer u na gebruik een korte ruk aan de slang geeft, rolt deze automatisch veilig en gelijkmatig op. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Gardena wandslangenbox 25 roll up automatic

De kwaliteitsslang van 13mm levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. Ideaal is dat deze muurhaspel is voorzien van een automatisch slangoprolsysteem. Handig tijdens het wassen van de auto of het besproeien van de planten in de tuin. Gardena wandslangenbox roll - up. Automatisch oprolmechanisme.


De muurhaspel is namelijk 180° zwenkbaar waardoor je vrij kunt bewegen. Wandslangenboxen tegen lage prijzen. Bestel hier tuinslanghaspels online. Deze wandslangenbox heeft een automatisch en zeer handig oprolsysteem. Door een rukje aan de slang te geven wordt deze automatisch opgerold.


Geïntegreerde draaghandgreep. Hierin is hij 1graden zwenkbaar. GARDENA wandslangenbox roll-up automatic. Je rekt de slang uit tot de gewenste lengte en je besproeit je tuin. Je bevestigt de wandhouder aan de muur en schuift de box erin.


Door klanten beoordeeld met een 1. Voor 22:besteld = de volgende dag geleverd! De nieuwe slangbox wordt geleverd met een kwaliteitsslang van meter, een aansluitslang van meter, een traploos verstelbare tuinspuit, slangstukken en een standaard slangkoppeling. In de winter kunt u de slangenbox eenboudig van de houder verwijderen voor opslag in een vorstvrije ruimte.


Gardena wandslangenbox 25 roll up automatic

Doordat de box 1graden zwenkbaar is knikt de slang niet en kom je in ieder hoek van de tuin. Dan bent u aan het juiste adres. De producten zijn gemaakt met de nieuwste technologieën. Hiermee kan je met één druk op de knop de slang op- of afrollen. De tuinslang is eenvoudig in- en uit te rollen.


Compact en direct klaar voor gebruik: De roll - up automatic - voor middelgrote tuinen Gebruikersvoordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts