maandag 17 oktober 2016

Dranghekken

We hebben een ruim assortiment dranghekken met een goede mix van prijs, kwaliteit en gewicht. Door dit variërende aanbod is er voor iedere situatie een juist dranghek te vinden. Wij verhuren kind- en diervriendelijke dranghekken 2x 1cm. Dranghekken te koop stuks ,kunnen gekoppeld worden! Ook bij optochten parcoursen en dergelijke kan er gemakkelijk gebruik gemaakt worden van.


Dranghekken

Bouwhekken en dranghekken kopen? Deze metalen dranghekken hebben de mogelijkheid om aan elkaar gekoppeld te worden tot een lange afscheiding. Met de dranghekken van Hardeman Hekken bent u verzekerd van een stevige afrastering. Wanneer u een evenement organiseert, heeft u hekken nodig om de menigte in de juiste banen te leiden of juist op afstand te houden. De lage hekken van Heras Mobile zijn geschikt om (grote groepen) mensen op afstand te houden en verkeer in goede banen te leiden.


U kunt de hekken tevens inzetten om een gebied af te zetten of om een looppad te creëren voor het veilig geleiden van mensen. Handige informatie over dranghekken huren. Sommige verhuurbedrijven leveren dranghekken in een zogenaamd dranghekkenbok.


Dranghekken

Onze dranghekken hebben hun dienst inmiddels bewezen bij popconcerten, wielerevents zoals enkele etappes van de Tour de France, de Giro d ’Italia, WK wielrennen Kopenhagen, WK wielrennen Zuid Limburg, Amstel Gold Race, maar ook grote atletiek evenementen in Hilversum, Köln, Maastricht, Eindhoven, Bonn en Brussel. Bij Webo Verhuur kunt u terecht voor allerlei soorten hekwerk. U kunt bij ons ‘standaard’ hekwerk huren als bouwhekken en dranghekken.


Maar daarnaast bieden wij u ook evenementenhekwerk, houten sierhekken en allerlei accessoires. RUUD VERSCHOOR VERHUUR bv verhuurt in aantallen van enkele stuks tot vele duizenden in één keer. Lands slimste afzetter beschikt over een eigen voorraad van ± 18. Men gebruikt vaak dit type dranghek om voetgangers naar een veilig pad te leiden. Er kan bijvoorbeeld een pad afgebakend zijn voor voetgangers met hekken in staal, waardoor ze volledig veilig een weg kunnen oversteken.


Start- en Finish dranghekken Deze speciale dranghekken zijn ontwikkeld om een nog grotere veiligheid van sporters en publiek te creëren. Door de schuine hoek van de dranghekken is het onmogelijk om over de hekken heen te leunen, ook zijn er geen uitstekende pootjes. U kunt dranghekken gebruiken om bezoekers te herleiden en op afstand te houden.


Dit loopt uiteen van een wielerparcours tot een autocrossbaan. Er zitten stuks dranghekken in een transportkooi. De drang hekken worden aangeleverd per krat. Voor de kleinere evenementen hebben wij ook transportkooien met stuks dranghekken beschikbaar. Als u zwaardere lage hekken nodig heeft, dan kunt u onze finishbarriers gebruiken.


De zogenaamde schrikhekken, ofwel dranghekken met rood-witmarkering kunnen wij leveren met of zonder Cbord. Ruud Verschoor Verhuur bv levert onder anderen: Hekken, veiligheidsvoorzieningen, bouwhekken, vlaggenmasten, containers, kantoor units en dranghekken. Wij zijn gespecialiseerd in (sport)evenementen en hebben een grote voorraad evenementenhekken.


Incidenteel verkopen wij gebruikte bouw- en dranghekken. Als wij een aanbieding hebben melden we dat op deze website. Kunststof dranghekken zijn publieksvriendelijk, zonder scherpe delen en zijn uitermate geschikt voor gebruik op krasgevoelige vloeren.


Dranghekken

Rotterdam, Den-Haag, Zoetermeer, Berkel! Deze dranghekken huren doet u bij de springhoek. Geleverd in dranghekbok (max. capaciteit stuks dranghekken ). Dit artikel valt onder een van de specialismen waarmee wij, met gecertificeerd personeel en de hoogste kwaliteit materieel, volledig in je behoefte kunnen voorzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts