woensdag 26 oktober 2016

Aubrieta cascade purple

Harddisks voor de zakelijke en publieke sector. Cascade Purple tot goedkoper. Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Een zonnige standplaats is wel een absolute voorwaarde.


Deze planten kunnen snel verouderen.

Ze groeit vrij snel bodembedekkend en heeft meestal een kussenvormige groeiwijze. Team with plants of similar vigour that won’t be swamped by the aubretia – yellow Alyssum saxatile, Alyssum montanum or pink arabis, for example. Deze randjesbloem is een groenblijvende doorlevende plant die rijkelijk bloeit in de maanden april en mei met paarse bloemen. Deze Brassicaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer centimeter. Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.


Aubrieta of Blauwkussen is een groenblijvende plant met grijsgroen bla die goed winterhard is. Er zijn veel verschillende hybriden, met verschillende kleuren en bloeitijden verkrijgbaar. Er zijn bloemen in de kleuren blauw, paars, roze en roodpaars verkrijgbaar.

De plant bloeit tussen april en juni. Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe u deze tuinplant na het kopen moet planten, verzorgen en snoeien. Op zoek naar contactgegevens?


Aubrieta bloeit uitbundig in de maanden april en mei met kleine paarse tot violetpaarse bloempjes met een geel centrum. Toon alle resultaten uit de webshop. Aubrieta is een wintergroene vaste plant waarvan de bekendste oorspronkelijke soort ( Aubrieta deltoidea) kleine blauwe bloemetjes bezit.


De hoogte van deze vaste plant is ongeveer 10cm. Aubrieta - Blauwkussen Aubrieta is een kussenvormende plant voor de rand van de border, op keermuurtjes of in rotstuinen. Het zijn planten voor in de volle zon in normale grond die graag wat kalk bevat.


Na de bloei Aubrieta terugknippen zorgt voor dichte kussens en een gezonde hergroei. Teveel vocht in de winter laat Aubrieta uitvallen. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Voici chaîne où à défaut de perdre la tête, vous risquez de prendre racines! Conseils et explications en toute simplicité.


Click here to find out more. Deep purple flowers cover the semi-evergreen foliage in a prolific display.

The nectar rich blooms are particularly popular with bees and other pollinating insects. Relatively cold hardy but requires shelter when temperature dips below much. Door verschillende tuinplanten met elkaar te combineren kun je mooie en kleurrijke borders creëren. Om jou een zo optimaal mogelijke leeservaring te bieden gebruiken wij cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.


Geen producten in de winkelwagen. Dit soort hebben wij op dit moment niet (verkoopklaar) op onze kwekerij staan. Mogelijk zijn meerdere uitvoeringen van dit soort toch leverbaar vanuit ons uitgebreide netwerk aan kwekers.


Nothing is more classic than aubriètes but their cushion flowers actually a perennial popular and easy to get along massive, rockery or a low wall. In addition, no problem in limestone soil. A sunny exposure and a draining soil are suitable.


Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. De gemiddelde hoogte is cm.


Aanbevolen aantal per vierkante meter : 9. De bodem dient goed waterdoorlatend te zijn. De bloeiperiode is maart - mei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts