dinsdag 25 oktober 2016

Pindakaashouder voor kleine vogels

Groot aanbod pindakaaspothouders! Pindakaaspothouders voor de laagste prijs. Alle merken voor de laagste prijs. Bestel Vogelhuisjes online. Meerdere aanbieders en soorten.

Het grootste online winkelcentrum. Selectieve pindakaaspothouder met beschermkooi voor kleine vogels waar kraaien, eksters en andere grote vogels niet bij kunnen. Voor de tuineigenaars waar er veel kauwen, kraaien, eksters en andere grote vogels komen is deze pindakaaspothouder de ideale oplossing. Zo kunnen grote vogels , zoals kraaien en eksters niet bij de pindakaas. Ook eekhoorns kunnen er niet bij.


Dit is dus de pindakaashouder voor de echte vogelliefhebber! Deze stevige metalen pindakaashouder is ideaal voor de kleinere vogeltjes.

Naast dat hij stevig is, biedt hij meer dan voldoende landingsplek voor de vogeltjes om erbij te komen. Je hoeft er alleen nog een speciale vogelpindakaaspot (geen normale, daar zit zout in) in te doen en ze kunnen aan tafel! De buitenste ring van de houder is voorzien van spijlen waar alleen kleine vogels doorheen kunnen.


Zo kunnen zij rustig van de pindakaas genieten zonder gestoord te worden door grote vogels of eekhoorns. Kleine vogels zoals Mezen, Roodborstjes en Mussen zijn gek op pindakaas. Met deze selectieve pindakaashouder kunnen alleen de kleine vogels ervan genieten.


Deze pindakaashouder is niet alleen fijn voor vogels , maar houdt andere ongewenste bezoekers buiten! Wanneer deze houder wordt geplaatst, als extra, voersysteem wordt het een nog groter feest- voor - vogels ! Dit is de ideale oplossing voor tuinen waar veel verschillende vogels komen. Dan kunt u kiezen voor een van onze beschermkooien.


Alleen kleine zangvogels kunnen tussen de spijlen door. Het stevige gaas en de kleine maasbreedte maken het voor kraaiachtigen en andere rovers moeilijk om voer te bemachtigen. Zo kunnen de kleinere vogels in uw tuin in alle rust van het voer eten. Dankzij de kooi waarin je de pindakaaspot steekt kunnen de grotere vogels de.


Voor je begint is het handig om eerst een pindakaaspot te kopen.

Zo maak je de houder precies op maat. Koop wel pindakaas voor vogels , want van pindakaas voor mensen worden vogels ziek. Ik kocht mijn vogelpindakaas bij, daar is hij weer, de Action voor maar €19. Als de pindakaaspot binnen is, kun je aan de klus.


Alle pindakaaspothouders vind je op beslist. Meer informatie Bekijk deze pin en meer op Handig hijdjes om te weten van Rene Louwes. Niet alleen kinderen kunnen er groot mee worden.


Help vogels de winter door met deze pindakaashouder ! Gebruik in de houder wel speciale ongezouten pindakaas voor vogels. Hang deze houder aan een boom of muur, en door de klep aan de voorkant is het pindakaaspotje eenvoudig te vervangen. Help jij ook mee om de vogels de winter door te laten komen.


Je kunt bijvoorbeeld een pindaketting rijgen of vetbollen maken en ophangen, een wcrolletje insmeren met pindakaas, door de vogelzaadjes halen en om een boomtak schuiven. Hier zie je hoe je een pindakaaspothouder voor de vogels kunt maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts