vrijdag 28 oktober 2016

Houtbouw emmen

Wij bouwen voor u kapschuren, klassieke schuren, nostalgische schuren en designschuren op maat. Dankzij de vele ervaring en vakkennis, bent u verzekerd van de efficiëntste fabricage van houten gebouwen voor de meest uiteenlopende doeleinden. Houthandel Bos Bouwen doe je met Bos!


Dat kunt u ook wel zien aan ons uitgebreide assortiment. Van de rust en prachtige ruimte in het stadspark tot aan hippe winkels in het overdekte winkelcentrum.

Een begrip uit het noorden. Producent van op maat gemaakte tuinhuizen, garages, houten schuren, paardenstallen, paardenboxen, tuinhuis, carports. Emmen is de regio voor jong en oud.


Ook leveren wij veel producten als bouwpakket en ook het maken in lariks is onze specialiteit. Tuinbeurs Nederland helpt u graag met uw zoektocht naar uw luxe houtbouw schuur. Wij gebruiken alleen hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.


Of u nou op zoek bent naar een kapschuur op maat, een houten schuur op maat of een tuinhuis op maat wilt laten maken: voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Houtbouw op maat met Schipper Groep. Deze unieke voertuigen zijn door de combinatie van zijn meter lengte, homologatie voor zes inzittenden en lange achterbouw i. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies over uw houtbouw schuur. Afmetingen: bij 50. De blokhut was snel geleverd en was eenvoudig te monteren. Van A tot Z in het traject prima.


Door onze jarenlange ervaring in houtbouw verzekeren wij u niet alleen van zeer fraai uitgevoerde bij de stijl van uw huis passend constructies, maar ook van een superieure kwaliteit. Kies de houtsoort, het aantal deuren en ramen en de dakbedekking van uw schuur. We maken een unieke schuur, precies naar uw wens. Wij leveren op maat gemaakte producten.


Op onze site krijgt u alvast een eerste indruk van wat wij doen. Elke woning is als een maatpak voor de bewoners, passend bij de omgeving. De indeling en architectuur is vrij. De afwisseling van houten delen, gestuucte wanden.


Wij hebben een ruime ervaring in ontwerp en bouw van mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping, houten tuinhuizen, houten schuren, houten paardenstallen.

Daarbij weten wij wat hard werken is. Phileas Foggstraat te EMMEN en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen). Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid! Bij Terpstra houtbouw wordt uitsluitend gewerkt met de beste houtsoorten en materialen daarnaast kunnen wij bouwen op jarenlange ervaring! Dat doen onze vakmensen op een ambachtelijke wijze en met oog op een.


Hieronder vindt je een overzicht van de beste websites in de rubriek houtbouw in Emmen. Hoort jouw website ook in de rubriek houtbouw thuis, maar is deze nog niet bekend bij ons dan kan je je website gratis aanmelden. Je website maakt dan automatisch kans om bij de beste websites in de rubriek houtbouw te behoren.


Wilt u graag een schuur op maat bestellen? Onze werkplaats met showroom is gevestigd aan de Electronicaweg in Stadskanaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts