vrijdag 14 oktober 2016

Tuinlantaarn gietijzer

Tuinlantaarn gietijzer

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Bestel uw Buitenverlichting, Brievenbussen en Zonnewijzers Voordelig Online! Lantaarns nu al vanaf €95! Alle merken lantaarns online.


Tuinlantaarn gietijzer

Hierdoor is geen tuinlantaarn exact hetzelfde, onze lantaarns zijn uniek en worden gegoten met het beste ijzer dat we kunnen vinden. Een hoogwaardige massieve lantaarn is het eindresultaat. Wij zijn een klein productie bedrijf en hebben alle aspecten in eigen hand. De lantaarns zijn geheel onderhoudsvrij en worden geleverd inclusief echt glas en Eporseleinen fitting.


Oud-Hollandse nostalgische buitenverlichting en tuinverlichting in romantische stijl. Winkel in gietijzeren tuinverlichting, ijzeren hekwerken, inrijpoorten of balkon hekwerken en vele tuindecoraties. Naast de winkel zit de werkplaats waar de meeste. Tuinlantaarn stadslantaarn gietijzer lantaarnpaal tuin.


Een sieraad voor in de tuin ! De Den Haag tuinlamp met een totale hoogte van 420cm is de paal is van een zware kwaliteit gietijzer , deze wordt in de grondverf geleverd. Bij hoge lantaarns schijnt het licht prachtig over een groot oppervlakte. Het oppervlak van het gietijzer heeft een zekere ruwheid die voor de bijzondere, authentieke uitstraling zorgt. Daarnaast is gietijzer heel sterk en goed bestand tegen water, wind en kou.


Neem contact op met een specialist in buitenverlichting. Een gietijzeren staande tuinlantaarn is dus veelzijdig en een echte sfeermaker in uw tuin. Onze tuinverlichting is gemaakt van zwaar massief gietijzer ,. Bij ons kunt u ook losse kappen, laddersteunen en palen kopen. Onze artikelen zijn allemaal van dikwandig gietijzer of aluminium.


Zodat u jaren plezier heeft van uw aankoop. Al onze lantaarnpalen en wandlampen worden geleverd met glas en een porceleinen fitting. De lantaarnpalen kunt u in delen vervoeren, zodat ze in bijna elke auto passen. Genieten in stijl van je tuin en terras doe je met goede verlichting.


De juiste buitenverlichting kies je door onderscheid te maken in functionele buitenlampen en. Artikelnr: gietijzeren tuinlantaarn ,2-delig,hoogte 101cm,word standaard geleverd in de ijzermenie en compleet met glas en fitting Tijdelijk. U plaatst de lantaarn in bv border of aan de rand van uw terras of tuinpad. Gietijzeren lantaarns, lantaarn gietijzer , lantaarnpalen! Te koop: Wij hebben een mooie Groene tuinlantaarn van massief gietijzer.


Tuinlantaarn gietijzer

Onze ambachtelijke tuinlantaarns, buitenlantaarns en lantaarnpalen worden handmatig gegoten en geproduceerd met hoogwaardig en duurzaam gietijzer. Onze lantaarns zijn oerdegelijk en onverwoestbaar. Ook bieden we een selectie premium aluminium en koperen gegoten lantaarns. Door eigen import direct uit voorraad leverbaar. Nu ook nog wat hogere modellen op aanvraag.


Gedeelte collectie gietijzer. Ook voor de tuinverlichting bent u bij Kok-Metaal aan het juiste adres. Nieuw in het assortiment is de collectie onverwoestbare gietijzeren tuinverlichting.


Lage prijzen maar hoge kwaliteit ! Eglo Aloria tuinlantaarn wit Levering binnen tot werkdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts