maandag 31 oktober 2016

Oprijlaan grind

Bestel eenvoudig op beslist. Koop nú Grind in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Opritgrind is altijd 8-mm dik. Fijner grind blijft te veel in autobanden plakken en groter grind beschadigt autobanden mogelijk.


Hoeveel grind heb ik nodig? Welke zandsoort heb ik nodig? Hoe dik moet grind of split liggen? Houdt u er wel rekening mee dat grind minder makkelijk te onderhouden is dan straatwerk.


Het verwijderen van bladeren kost bijvoorbeeld meer tijd. Het resultaat zal zijn dat uw oprit of erf stabieler, drukvast tot hoge belasting zal zijn en er altijd prachtig bijligt omdat het grind egaal kan liggen. Extra tips voor het aanleggen van grind op uw oprit - kiest u voor split in plaats van grind als u uw onderhoud minimaal wilt houden, split rolt namelijk minder dan grind en dat scheelt harken. Als u goedkoop uw oprit wilt laten bestraten dan is de keuze voor grind niet zo een slecht idee. Grind , of kiezel stenen, is veel goedkoper dan klinkers en zeker goed te combineren met het aanleggen van een sierbestrating.


Een oprijlaan leidt ons naar deze mooie woning, aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Het is niet alleen een fantastische plek voor het gezin maar ook van de paarden van het gezin. Het zonnetje schijnt,de paarden staan in de wei te grazen en de omgeving is prachtig. Siersplit en grind in alle soorten, kleuren en maten, zowel los gestort als in bigbags: Grind -split.


Prijs van een oprit in grind. De prijs voor het aanleggen van een oprit in grind hangt voornamelijk af van het type grind of split. Gemiddeld kost het aanleggen van een oprit in grind tot euro per vierkante meter. Zo kiest u voor tegels, grind of juist voor klinkers. Er zijn veel mogelijkheden voor het aanleggen van een oprijlaan.


Oprijlaan grind

Wij helpen u graag verder als u kiest voor bestrating van uw oprijlaan , door u in contact te brengen met een ervaren stratenmaker. Hij voert het bestraten met tegels voor u uit, of zorgt ervoor dat er grind komt te liggen. Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde stratenmakers uit uw regio!


Grind is mooi, onderhoudsarm en ook nog eens milieuvriendelijk! Nederland afleveren binnen enkele dagen! Wit grind of split geeft een moderne uitstraling aan de tuin of oprit.


Oprijlaan grind

Het wit grind zorgt voor een mooie basis kleur. Diverse soorten leverbaar. Oprijlaan met grind aanleggen? Grind is een soort steen wat door natuurlijke erosie mooi glad en rond wordt afgesleten. Het wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt voor een tuin, grindpad of oprit.


Het past bij vele soorten huizen en het combineert mooi met bomen, struiken en perken. Maar die buurtjes van mij hebben een oprit waar net een auto op past en daarop donkergrijs grind. Grind is afkomstig van rotsen die door de eeuwen heen werden glad geschuurd door stromend water en zand. Het heeft daarom een ronde, afgeslepen vorm.


Net zoals dolomiet is grind een relatief goedkoop materiaal dat gemakkelijk aan te leggen en te vervangen is, maar ook snel vuil doorlaat. De levering van een big bag grind. Een zak die vol met grind zit haal je niet zomaar even naar huis toe.


Deze moet geleverd worden en dit verzorgen wij voor je. De zakken wegen namelijk wel tot 7kg. De big bag grind wordt geleverd met een pompwagen en wordt dan neergezet waar voor jou het meest handig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts