vrijdag 16 februari 2018

Afzethekken

Afzethekken

Afzethekken Afzethekken kopen? Bekijk hier onze kunststof afzethekken en aluminium afzethekken met bijbehorende voeten of standaards. Als je online zoekt naar verkeershekken, kom je naar alle waarschijnlijkheid als eerste uit bij aluminium afzethekken. Deze afzethekken nemen dan ook een belangrijke plaats in in ons omvangrijke assortiment. Een afzethek van aluminium is te bestellen in een lengte van anderhalve meter of in een versie met een lengte van tweeënhalve meter.


Afzethekken

Dit betekent dat wij niet alleen hoogwaardige kwaliteit bouwhekken leveren, maar ook dranghekken behoren tot het uitgebreide assortiment. Daarnaast beschikken wij ook over een ruim assortiment accessoires voor bouwhekken, dranghekken en afzethekken. Nemaco verkoopt tegen zeer scherpe prijzen. Deze dranghekken huren doet u bij handig verhuur.


Voor het kopen van afzethekken bent u bij Dranghekken Nederland aan het juiste adres. Voor vrijwel elk type afzethek in ons assortiment is 24-uurs levering mogelijk. Hierdoor kunt u binnen korte tijd een lange afzetting realiseren. Kijk snel verder welke mogelijkheden er zijn. Bestel nu eenvoudig online bij Pol.


Afzethekken

Naast dranghekken bieden wij ook andere afzethekken aan in het assortiment. Voor afzethekken van kunststof of hekken van gecertificeerd aluminium bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen diverse soorten afzethekken. Elk afzethek heeft een lengte van meter en is voorzien van klasse dubbelzijdige retro-reflecterende folie. De hekken voor losspringen zijn standaard meter lang.


De afzethekken zijn beschikbaar in meter en meter lengte. Een ander verkeershek in deze categorie met bijzondere afzethekken is het zogenoemde harmonicahek. Dit is een gemakkelijk en zeer compact afzethek. Diverse kunststof afzethekken zijn leverbaar met een lengte van mtr en een hoogte van mtr. Deze kunnen allen eenvoudig en snel met elkaar gekoppeld worden.


Afzethekken

Verkrijgbare kleuren: wit, geel of oranje met reflecterende stroken. Grote solide voeten die tijdens transport gedraait kunnen worden. Ze zijn slagvast en de gele en witte uitvoering zijn voorzien van reflecterende tape (type RA1). De 2-delige en 3-delige afzethekken zijn ideaal voor het snel markeren van hindernissen.


Hier onder vind u een overzicht uit ons assortiment afzethekken. Aluminium afzethekken nodig? Voor de juiste RWS afzethekken in staal of kunststof kijkt u snel op erdi.


We bieden verschillende afzethekken aan. De prijsinformatie op deze webshop is op dit moment niet accuraat, neem a. U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden. Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. Bouwhekken huren tegen een scherpe prijs.


Huur uw bouwhekken online! Bordenplaza levert haar afzethekken in hout, kunststof en aluminium. Wij leveren hoge kwaliteit bouwhekken van Heras.


De houten afzethekken zijn enkelzijdig gelakt of voorzien van klasse III reflectorende folie. Kunststof afzethekken zijn leverbaar als open of als massief ( volkern ) profiel welke enkelzijdig of dubbelzijdig zijn voorzien van klasse III reflecterende folie. Er zijn artikelen gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts