woensdag 14 februari 2018

Betonnen woonvloer

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van échte betonvloeren geschikt als woonvloer of bedrijfsvloer. Een betonnen vloer kan worden aangebracht in bestaande woningen of nieuwbouw woningen. Door een goede geleiding geniet u van een optimaal comfort in combinatie met uw vloerverwarming.


Voor meer informatie of offerte betreffende een betonnen woonvloer kunt u contact met ons opnemen. Beton design is helemaal in.

Als specialist in betonvloeren hebben we bij Willem Designvloeren veel kennis en ervaring. Zoekt u een slijtvaste en natuurlijk ogende betonnen woonvloer die in kleuren en verschillende oppervlaktestructuren aan te brengen is? Dan is woonbetonvloer zeker een duurzame keuze.


Bekijk de mogelijkheden onder de pagina ‘inspiratie’. Your Concrete Design adviseert en denkt graag met u mee. Het is speciaal bedoelt als eindvloer waarop u kunt wonen.


DSI is gespecialiseerd in betonvloeren voor woningen.

Dit wordt ook wel betonnen woonvloeren of woonbeton genoemd. Een betonvloer in uw woning kenmerkt zich door een strakke en robuuste uitstraling. Daarnaast is het oerdegelijk en, mits behandel water- en vuilafstotend.


Woonbeton voor bij u thuis of op kantoor? Bestel snel uw woonbeton, of neem een kijkje in onze showroom in Obdam. Zoals elk materiaal heeft ook beton specifieke eigenschappen die zowel positieve als negatieve gevolgen kunnen hebben.


In dit artikel overlopen we de belangrijkste eigenschappen van betonnen vloeren. Weeg de nadelen en voordelen goed af alvorens te beslissen of een betonvloer ook voor jouw woning is weggelegd. Een vloer waar op gewerkt kan worden of een stoere, industriële look in uw woning. Wilt u weten wat de kosten zijn?


Uitstraling van een betonnen woonvloer. Een beton woonvloer is levebaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek, industrieel of antiek. Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan!


De betonnen vloeren zijn eenvoudig te reinigen. Bent u het zat om uw terras elk voorjaar weer grondig te moeten reinigen? Niet alleen een terrasvloer kan uit beton worden vervaardigd maar denk ook aan betonnen opritten, paden of ondergrond voor uw tuinhuis.

Steeds vaker wordt een woonvloer van binnen doorgetrokken naar buiten. Zo wordt binnen en buiten geheel. Al met al reden genoeg om een betonnen buitenvloer in overweging te nemen. Hierbij kunt u denken aan betonnen aanrechtbladen, betonnen bloembakken, betonnen zuilen etc.


Tevens zijn wij uw specialist als het gaat om betonstuc. Ook hierbij onderscheiden wij ons door de persoonlijke aandacht en service. De klant staat centraal binnen onze organisatie en alleen het beste is goed genoeg. Niets is ons te klein of te gek.


Zonder absorbeert een betonnen ondergrond water, zout, zuur en andere vloeistoffen en kan hierdoor afbrokkelen. Als er staal is verwerkt in het beton kan dit zelfs roesten en instabiel worden. Het is de taak van betoncoating om het beton als het ware te “sealen” en als een barrière te werken tegen water, weer, chemicaliën en andere schadelijke invloeden uit de omgeving. Uiteraard kan een betonnen vloer over een bestaande vloer worden gelegd.


Het beton weegt te veel om gedragen te kunnen worden en de vloer komt te veel omhoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts