maandag 5 februari 2018

Gardena schaar

Specialistisch advies nodig? Voor 22:besteld = morgen in huis. Door klanten beoordeeld met een 1. De snoeischaren van GARDENA zijn robuust en hebben een lange levensduur, maar het zijn tegelijkertijd lichte producten met de beste snoeiprestaties. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgerust met de meest innovatieve eigenschappen, waardoor ze moeiteloos een nauwkeurig snoeiresultaat bieden.


De buxusschaar kan moeiteloos worden veranderd in een grasschaar.

De Set accugras- en buxusschaar van GARDENA is een echte allrounder voor uw tuin. Struiken, bomen en heggen moeten worden gesnoei getrim gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven. GARDENA heeft alles voor landschapsontwerp en tuinonderhoud. De comfort snoeischaren hebben net een extraatje waardoor ze comfortabeler werken.


Het premium assortiment kenmerkt zich door kwalitatieve aluminium materialen. Deze schaar behoort tot deze nieuwe generatie. Eenmaal een GARDENA schaar gekocht en je komt niet makkelijk vanaf! Dankzij de zachte elementen en speciaal gevormde handgreep ligt deze schaar stevig en toch licht in de han terwijl de messen kunnen worden gedraai zodat u met zowel links als rechts kunt snoeien.


De GARDENA Buxusscharen zijn zowel te verkijgen in accu varianten, als handmatige.

Voordat de scharen op de markt komen, worden ze eerst uitvoerig gestest. Met de scharen kan je de mooiste vormen en figuren in je buxus snoeien. Dit garandeert de hoogste kwaliteit en een lange levensduur. De grasschaar kan in een handomdraai worden veranderd in een buxusschaar.


Zelfs in dichte bomen kunt u met deze schaar heel gemakkelijk takken met een diameter tot ongeveer mm snoeien. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs. Gardena schaar prijzen vergelijken. De GARDENA Classic snoeischaren, met antikleefcoating op het bovenmes en een ondermes van roestvrij staal, zijn ideaal om bloemen en jonge scheuten te snoeien.


De ergonomische handgrepen met softgrip op bovenste handgreep bieden maximaal comfort tijdens het snoeien. Met praktische éénhandsvergrendeling om veilig op te bergen. De schaar is zeer licht, slechts 6gram, en centimeter lang. Je kunt moeiteloos werken met de schaar dankzij het ergonomische design.


Door het geringe gewicht en het ergonomische ontwerp is de schaar zeer gebruiksvriendelijk en comfortabel. De multifunctionele schaar is een handige, universele schaar die prettig in gebruik is. De speciaal geslepen messen zijn gemaakt van roestvrij staal.


Het voordeel is dat deze heggenschaar stiller is dan de motor heggenschaar. Nadeel ten opzichte van de motor heggenschaar is dat een accu op tijd opgeladen moet worden. De meeste modellen heggenscharen binnen ons aanbod werken elektrisch of op accu.

Selecteer jouw favoriete takkenschaar uit de uitgebreide voorraad snoeimaterialen. Bij Praxis vind je het beste tuingereedschap voor aantrekkelijke prijzen in de aanbieding. Kom naar een van onze winkels en vergelijk alle takkenscharen. Je krijgt altijd een goed advies over de juiste schaar voor jouw tuinklus.


Bestel nu bij onze webshops!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts