woensdag 21 februari 2018

Blokhut van boomstammen

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Breedste assortiment blokhutten , snelle levering in NL. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd!


Zoekt u een partner voor de ontwikkeling van een luxe houten huis, wilt u een robuuste houten blokhut bouwen, of een tuinhuis met veranda of een Kelo buitensauna kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze houten huizen en bijgebouwen zijn uit het juiste hout gesneden en hebben een stoere uitstraling.

De Paal Chalets bouwt authentieke Canadese blokhutten. De Canadese blokhutten vallen onder roerend goe waardoor ze zonder fundering op vrijwel iedere gewenst plek kunnen staan. Welkom op de website van Ro-home. Ro-home is gespecialiseerd in woonhuizen, chalets en tuinhuizen gemaakt van logs ( boomstammen ) uit Transilvania.


We zijn trots dat we in Nederland gecertificeerd FSC hout leveren. Blokhut van boomstammen in de Eifel. Houdt u van rust én gezelligheid?

Boomstam -chalets zoals ze bedoeld zijn. De boomstam -chalets van De Paal zijn opgebouwd uit boomstammen van Larikshout uit de Ardennen. Het gehele boomstam -chalet is gebouwd zoals men dat vroeger dee maar met de technische kennis van deze tijd. IZBA - Siberische Massief Houten Chalets. Van goedkope blokhut met plat dak tot luxe blokhut met zadeldak, voor iedere wens is een passende oplossing te vinden.


Wilt u een blokhut met overkapping? Onze boomstammen huizen worden over de hele wereld verscheept inclusief Canada en de USA. We zijn niet alleen zomaar een boomstammen huisbouwer maar we zien er ook op toe dat het huis perfect gemonteerd wordt op uw eigendom.


De meeste van onze huizen worden gebouwd met rood cederhout. Een huis met dikke boomstammen zorgt dus voor een flinke besparing op de energiekosten. Milieuvriendelijk Bij de bouw van een huis met boomstammen , wordt veel minder energie verbruikt dan bij constructie met beton of staal, waarbij het energieverbruik respectievelijk zes en twintig keer hoger ligt. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een blokhut is een kleine eenvoudige houten woning van boomstammen of zware houten balken die op de hoeken middels uitsparingen in. Maar oorspronkelijk waren blokhutten bedoeld als huis gemaakt van boomstammen , die onregelmatig van vorm zijn en gestapeld worden in een bepaald.

Natuurhuisje gemaakt van boomstammen in een bosrijke omgeving. Bij de aankoop van een nieuwe blokhut zijn er een aantal zaken waar best even rekening mee wordt gehouden. Het Canadese log home is de Rolls-Royce onder de log homes omdat deze log homes worden gemaakt van duurzaam Red Cedar. De Red Cedar boomstammen variëren in diameter van tot cm.


Maar er zijn ook log homes waarbij men een gedeelte van de wortel uitlopers laat zitten en dan is de diameter veel groter. Een blokhut is een hut – een klein huis of bijgebouw – opgebouwd uit boom stammen of massieve houten balken die op de hoeken middels uitsparingen in elkaar passen. Ze zijn in verschillende hoogtes leverbaar, dus perfect voor bij de loungeset, bank of aan tafel. Ook de grilligheid is per stuk anders.


Deze bouwmethode heet houtmassiefbouw. Fundamentbalken blokhut uitleg en verschillen - Duration: 1:23. Van boomstam tot log, Loghuis. Op deze site kunt U als bezoeker zien hoe een woning uit boomstammen opgebouwd wordt.


Middels fotoalbums is de bouw te volgen. Bij update links onder in het menu kunt U zien wat er de laatste tijd veranderd is. Montage van een blokhut Tuindeco2. Unsubscribe from Tuindeco2?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts