vrijdag 2 februari 2018

Zwembad beton

Ontdek ons ruime assortiment! Creëer buiten ook een thuisgevoel! Je kan een zwembad in beton uitvoeren als een overloop zwembad , onderloop zwembad of als skimmer zwembad. Er zijn manieren om een zwembad in beton uit te voeren: 1. Ter plaatse gegoten beton. Dergelijke zwembaden worden uitgevoerd d. Beton is erg sterk en gaat dan ook veel langer mee dan andere materialen.


Een zwembad in beton is voor het leven. Mogelijk in alle vormen: vierkantig, rechthoekig, ron ovaal, L-vormig, als grieks of lagune zwembad , … Bij betonnen zwembaden is elk vorm mogelijk. De plaatsing ervan is sneller dan een gegoten betonconstructie met een verloren bekisting of een zwembad van spuitbeton.


Met dit type constructie is het eveneens mogelijk grote zwembaden te bouwen. Wat zijn de belangrijkste voordelen van een betonnen zwembad ? Een betonnen zwembad is makkelijk aan alle vormen en maten aan te passen. Wij geven je hier richtprijzen voor je planning bouwkundige materialen. Lokaal kunnen de prijzen wel afwijken in verband met transport en leveringen, maar je komt voor de kosten van een zwembad een aardig eind in de buurt. Beton aanbrengen gebeurt het beste met een pompwagen.


Is dat niet mogelijk, dan kan de pomp met behulp van een kraan verlengd worden. De maximale afstand is afhankelijk van de kraan en de locatie. Bouwkundig zwembad 10mx4mx1.


Bij onbehandeld beton zijn er twee opties mogelijk: chloorrubberverf (component) of polyurethaanverf (component). Als je een keuze hebt gemaakt tussen de verschillende typen verf dan kan je één van onderstaande stappenplannen gebruiken als richtlijn. Met het conZero-systeem kan u zelf een fundering maken bij de aanleg van uw zwembad , zonder beton te gebruiken weliswaar. Dure betonmixers en betonpompen zijn niet meer nodig en zo kan u zelfs in een afgelegen of moeilijk bereikbare tuin een zwembad aanleggen!


Zwembad beton

Zwembad boordsteen van beton , op zwembad. Deze bekisting is heel bijzonder omdat deze specifiek voor zichtbeton zwembaden is ontwikkeld. De combinatie met onze bewapening en speciaal ontwikkelde betonsoort, zorgt ervoor dat u een compleet afgewerkt zwembad in beton heeft. De grijze kleur van het zicht beton heeft een hele mooie uitwerking op uw zwembadwater. Haal vandaag nog een zwembad in huis.


Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Bij een zwembad uit beton (zie foto) spreekt men vaak ook van bouwkundige zwembaden.


Zwembad beton

Het kan in allerlei vormen geplaatst worden en er zijn ook veel afwerkingsmogelijkheden. De binnenzijde kan bijvoorbeeld bekleed worden met polyester, tegels of een klassieke zwembadliner. Waar je bij zwembaden uit epoxy, polyester of een ander type monoblok zwembad gebonden bent aan de maten van de fabrikant, kan je bij een bouwkundig zwembad uit beton zelf kiezen hoe lang, breed en diep je het zwembad bouwt.


Jij hebt als klant de touwtjes in handen. Kies de juiste zwembad coating voor iedere ondergrond. Niet iedere zwembad coating kan worden toegepast op iedere ondergrond. Zo zijn coatings die speciaal geschikt zijn voor poreuze ondergronden zoals beton , niet geschikt voor baden gemaakt van polyester vanwege het gevaar van osmotische blaasvorming. Bovendien is het door middel van speciale bewerkingen mogelijk de uitstraling te creëren die u voor ogen heeft.


Uw zwembad isoleren is een verloren kost, het verlies van warmte langs de onderkant is miniem en verwaarloosbaar. Ik kan het weten, want bij mijn bad in beton , is geen isolatie geplaatst en mijn bad verliest per nacht maar graad zoals bij een bad met isolatie. Als specialist in zwembaden leveren wij niet alleen op maat gemaakte en duurzame betonnen zwembaden, maar ook de toebehoren, een unieke service en professionele producten.


Inbouwzwembad in beton of blokkit systeem? Er zijn verschillende soorten inbouw zwembaden, maar het is bewezen dat betonnen zwembaden een langere duurzaamheid hebben dan andere systemen. Het blokit systeem is ideaal voor de doe-het-zelver. Overkapping van het zwembad. Langer genieten van jouw zwembad , dat is de voornaamste reden om voor een zwembadoverkapping te kiezen.


Zwembad beton

Dankzij deze gratis zonnewarmte kan u dus het hele jaar genieten van het zwembad. Dit zwembad is uitsluitend bedoeld voor inbouw. Wij geven u graag inzicht in de kosten voor aanleg van een zwembad.


Onderstaande prijslijst is opgesteld voor een zeer luxe zwembad van vier bij acht meter en is inclusief montagekosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts