dinsdag 27 februari 2018

Blokhut 500 x 300

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd!


De funderingsmaten zijn 4x 2cm.

Blokhut Aiste is 5x 3cm. De blokhutprofielen zijn mm dik. Dit is onze houten blokhut Stig, al enkele jaren een populair model. Exclusef en chique in onderhoudsarm CEDER. Bij deze opstelling is het tuinhuis 5x 300.


De exclusieve gelamineerde shingles geven een fraai kleureffect op het dak. Dit tuinhuis wordt geleverd in kant en klare wanden op een stevig regelwerk. Het beste advies en de beste service bij de nummer van Nederland: Van Kooten!

Bezorgen en monteren mogelijk. Alles voor jouw tuin op beslist. Gereedschap l Potten l Planten etc. Houten overkapping lessenaars dak 5x 300cm. Compleet aan huis geleverd incl.


Onze funderingsprofielen worden op maat gemaakt van de blokhut ,. Bent u opzoek naar een luxe blokhut , die perfect past in uw tuin? Al meer dan jaar ontwerpt en produceert Lugarde tuinhuizen, blokhutten , veranda’s, carports, garages en priëlen. Als u denkt aan Lugarde, dan denkt u aan kwaliteit. Debro Valence met veranda 2cm. Snel en gemakkelijk zoeken, vinden en online bestellen!


Een aantal mogelijkheden Fonteyn Module, Semi-Maatwerk! Meer dan 1mogelijkheden! Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. In Winkelwagen De beste garantie Gunstige verzendkosten De beste prijzen Advies van experts. Opruiming goedkope blokhutten bij van Kooten!


Elke week hebben wij weer een groot assortiment aan blokhutten die de opruiming in gaan, deze goedkope blokhutten kunt u voordelig aanschaffen en worden gratis thuisbezorgd.

U heeft de keuze uit diverse modellen, stijlen en maten blokhutten , zelfs in de opruiming. Onbehandelde blokhut New Jersey 500x300cm. Standaard geleverd met 1x enkele deur 80x186cm en 1x raam A 63x74cm. De overstek van de Flexford blokhut New Jersey 500x3is 30cm rondom (m.u.v. achterzijde) (vanaf de wand gemeten). Breedste assortiment blokhutten, snelle levering in NL.


Overkapping inclusief dakbedekking maar exclusief lampen, regenpijpen, zijwanden, betonboeren en overige toevoegingen. Aantal staanders hangt af van de grote van de overkapping. Lugarde, Woodvision of Hillhout leveren wij met gratis transport op vaste land.


Stel dan eenvoudig uw eigen tuinhuis of blokhut samen op onze website en vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte van uw tuinhuis op maat aan. Het tuinhuis dient geplaatst te worden op een vlakke en verharde ondergrond van bestrating of beton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts