dinsdag 27 februari 2018

Bankirai tuindeur

Stel je eigen Tuindeur samen in onze online configurator of bekijk ons aanbod. Bepaal je afmeting en ontwerp voor jouw houten of kunststof Tuindeuren. Zelf je kozijn samenstellen. Van raamkozijn tot schuipui!


Creëer een prachtige doorgang naar uw tuin met onze openslaande tuindeuren. Groot assortiment Tuindeuren.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Tuinpoort tuindeur 100x180cm bangkirai hardhout koopt u bij Intergard Scherpe prijzen Uitstekende kwaliteit Meer dan 10. Dit hout is namelijk goed bestand tegen schimmels en insectenaantasting. U kunt dus jarenlang onbekommerd genieten van uw prachtige tuin.


Zwaar blank geanodiseerd aluminium frame. Heb je liever een houten tuindeur , dan zorgt een tuindeur van dezelfde houtsoort voor het mooiste effect. Een hardhouten tuindeur gaat veelal langer mee dan een tuindeur van naaldhout.


Behalve de keuze voor materiaal, kan je ook bij de tuindeuren van hout kiezen uit diverse afmetingen, merken, kleuren en oppervlakten.

Een geheel dichte tuindeur , bijpassend bij de hardhouten rabatschuttingen. De rabatdelen van mm dik zijn verzonken in een stevig hardhouten kader dat gemaakt is van klampen van 45xmm. Tuindeuren van hardhout hebben we zowel met horizontaal als verticaal bevestigde planken. Ook hebben we hardhouten tuindeuren met toog.


Veel van onze hardhouten tuindeuren zijn in het echt te bekijken in onze showroom in Lelystad. Elephant Elektrisch bedienbare dubbele poort hardhout bankirai Belmonte trellis complete set. Kies uit diverse breedte maten, type deuren en hardhoutsoorten. Bangkirai tuindeur Belvedere 95x85cm incl.


De meeste verkochte hardhouten tuindeuren zijn 10 1en 1cm. Stalen frame hardhouten tuindeur. Wilt u een stevige en duurzame hardhouten tuindeur , dan is een tuindeur met stalen frame en hardhouten planken een goede keuze.


Een stalen frame tuindeur leveren wij altijd met een eindplank waarin u een slot kunt monteren én een stootlat waar de deur tegenaan valt als u deze sluit. Stel je maatwerk Tuindeuren samen in de online configurator en bekijk direct je prijs. Het beslag van deze poort dient u los bij te bestellen, kies voor een rvs slot voor lange levensduur. Zeer luxe composiet tuindeur. De brede planken zorgen voor extra privacy met een minimale doorkijk.


Bankirai tuindeur Belvedere met lamellen en met extra zware kwaliteit omlijsting.

Op zoek naar een duurzame tuindeur ? Dit is een duurzame houtsoort, waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Alleen de bijgevoegde duimen dienen nog te gemonteerd te worden. Deze poort word geleverd incl. A-keuze schutting poortdeuren van bankirai of padouk hardhout. Tuindeur Solide is een prachtige en duurzame tuindeur met een rechte bovenkant.


Voorzien van metalen deurframe Dikte frame: 1. Met een zilvergrijze tuindeur geniet u van een uiterst duurzame deur. Tuindeuren zwartgespoten Met een zwartgespoten tuindeur completeert u uw zwarte schutting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts