vrijdag 16 februari 2018

Jonagold appelboom

Zoek naar appelbomen kopen op de nieuwe KensaQ. Jonagold appelboom voor kleine tuin. Laagstam fruitbomen zijn kleine fruitbomen, erg mooi voor de wat kleinere tuin. De zoetzure appels kunnen overal voor worden gebruikt.


Het is een goede handappel, maar ook prima te gebruiken als moes- en dessertappel.

Door zijn hoge productie en de uitstekende smaakeigenschappen. De appelboom is zelfbestuivend. Kijk voor het bezorgen van deze plant bij Onze eigen bezorgdienst: Bezorgen van grote planten. Met pakketpost kunnen planten van maximaal 100cm. De planten worden door ons goed ingepakt en met DPD verzonden.


Koude nachten in combinatie met zonnige dagen doen de hoeveelheid blos toenemen. Het is een stevige appel met geelwit, sappig vruchtvlees en een zeer goede smaak. Graaf een gat van ca mtr diep, maak de bodem van het gat een steekdiep los.

Zorg dat de wortels ruim in het gat passen. Maar hij doet het ook goed voor de moes. Vanaf midden oktober is deze appel plukrijp en begin november consumptierijp. Dit is een gezond soort, maar soms een beetje gevoelig voor schurft, kanker en meeldauw. Fruitbomen snoeien in de tuin: Onderhoud en snoeien van appelbomen.


Snoei steeds bij droog, vorstvrij weer, de kans op uitbreiding van kankerschimmels is dan kleiner! U kunt zijn appels plukken in oktober. Ze zijn sappig en goed van smaak. Ook goed te gebruiken voor moes.


Groei en Bloeigarantie Vers van Nederlandse bodem Bestel nu online! Al met al is deze appelboom echt een aanwinst voor uw tuin én keuken! Het snoeien van de Leiappel kan in Juni en tussen November en Februari. Deze handappel is zelfbestuivend. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten.


Een bestuivende boom moet natuurlijk van de zelfde fruitsoort zijn (een appelboom wordt door een appelboom bestoven), en het liefste een ander ras die in de zelfde periode bloeit. Welke rassen dit zijn kunt u vinden met de handige bestuivings-hulp aan de rechterkant van deze pagina. Het is belangrijk een appelboom te snoeien, anders blijft hij groeien en maakt hij geen appels.

Bij appelboom snoeien lees je hoe je een appelboom snoeien kunt. In de meeste tuincentra kun je wel een appelboom kopen, maar je kunt het beste je appelboom kopen bij een kweker. Bij de kweker krijg je vaak het. In het voorjaar begint deze appelboom met het vormen van witte tot lichtroze bloemetjes. De roodgele vrucht van deze appelboom is plukrijp in oktober en heeft een zoete smaak die veel word gebruikt als handappel en dessertappel.


Dit is namelijk niet één van de bekendste onder zijn soort. De bekendste is de ”Malus Elstar”, bekend om haar heerlijke smaak. Wat deze boom wel echt uniek maakt is dus haar zoete smaak, de grootte, maar vooral de houdbaarheid van de Appel. Eetkerselaar eetappelboom voor kleine tuin.


Appels zijn een van de meest voorkomende fruitsoorten bij ons. Er zijn dan ook tal van bereidingen die gaan van krokante Braeburns tot Granny Smiths appels vol met sap. Intratuin: dé winkel voor de Appelboom Voor in de tuin of op het terras Grootste assortiment Appel bomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts