dinsdag 13 februari 2018

Prefab traptreden

Ruime keuze vanaf €per stuk. Gereedschap nu al vanaf €online. Traptrede elementen aanbrengen op een laag gestabiliseerd zandbed minimale een laagdikte van mm. De trapelementen aan de onderzijde volledig ondersteunen.


Daarom levert Efko Beton traptreden met antislip. Antislip traptreden zijn leverbaar in twee varianten: dubbel-ribbelantislip of piramideantislip.

Omdat er niet gewerkt wordt met een coating, maar de hoogwaardige antislipvoorziening direct met de productie van de traptrede wordt aangebracht, ontstaat een duurzame oplossing. Traptreden van betaalbaar prefab beton zijn een verrijking in iedere tuin of in ieder huis. Met betonnen traptreden uit onze webshop heeft u de meest duurzame. Blijf op de hoogte van onze projecten, producten en nieuws met de MBS nieuwsbrief.


Wij hebben verschillende modellen traptreden in verschillende kleuren en maten. De natuurlijk uitstraling van prefab betonnen traptreden passen uitstekend in een natuurlijke omgeving. Rechte traptreden of ook wel bloktreden genoemd en traptredes met een ronde neus om meer loopvlak te krijgen.


De rechte traptreden kunnen ook gebruikt worden voor andere doeleinden.

Traptreden welke direct ontkist worden geproduceerd zijn minder maatvast omdat de mal na productie direct van het element wordt gehaald. De elementen hebben dus de kans iets in de zakken en “uit te buiken”. Betonnen traptreden hebben een mooie en strakke uitstraling waardoor ze werkelijk in elke tuin tot hun recht kunnen komen. Beton is één van de meest duurzame materialen op de markt. Je kan dan ook een hele lange tijd van je betonnen traptreden genieten.


Voor traptreden en bloktreden bent u bij Sierbeton Online aan het juiste adres. Mocht u toch vragen hebben over uw gewenste bloktreden of traptreden , dan kunt u altijd mailen of bellen met onze klantenservice, wij zitten voor u klaar. Wij bieden naast blok- en traptreden nog veel meer aanverwante producten, dus kijk gerust rond. Dit betekent dat alle betonnen producten die nodig zijn voor de inrichting van een trappenhuis tot het specialisme behoren.


De bovenzijde van de treden is afhankelijk van de serie voorzien van een structuur of glad afgewerkt. Buiten ons standaardprogramma treden zijn wij gespecialiseerd in prefab maatwerk producten. Afhankelijk van het bestek of specifieke wensen kunnen onze prefab trappen ook als maatwerk worden geleverd. Zo maakt u een sfeervolle verhoging in u tuin bereikbaar. Deze traptreden kunnen ook gecombineerd worden met muur.


Onze traptreden zijn altijd van prefab beton: dit betekent dat wij de betonnen traptreden maken in onze eigen fabriek. Een groot voordeel hiervan is dat de kwaliteit constanter is: de prefab betonnen traptreden worden immers altijd onder de juiste omstandigheden gefabriceerd. Onze producten zijn allen CE gecertificeerd.


CE is een eigenverklaring van de fabrikant voor producten die onder een Europese Normering vallen.

Losse prefab traptreden en bordessen passeren ook regelmatig de revue en zijn dus perfect mogelijk. Als het om prefab betontrappen gaat, moet u bij MBS Betontrappen en speciaalproducten zijn. Wij produceren zowel standaardtrappen als maatwerk op onze productielocatie in Vianen. Ook voor bloktreden, stapeltreden, bordessen, balkon- en galerijplaten, kolommen en bruggen bent u bij ons aan het juiste adres.


Prefab Betontrappen zijn modern en leverbaar als wenteltrap, draaitrap,steektrap, kwarttrap of rechte trap. De mogelijkheden zijn onbeperkt. De kost om een betontrap te plaatsen is steeds op maat, toch kunnen we een aantal richtprijzen meegeven voor de rechte betonnen trap en de préfab betonnen trap.


Prefab betontrappen op maat, van uitstekende kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts