maandag 19 februari 2018

Betonnen keerwanden gebruikt

Keerwanden uit voorraad geleverd. Breed assortiment, altijd voordelig en snel. Gebruikte keerwanden beton.


Deze restpartij keerwanden kunnen diverse afmetingen en vormen hebben zoals L-elementen, T-elementen of U-elementen. Nieuwe betonnen keerwanden. Een Mholf bestratingL keerwand voldoet aan alle gestelde eisen en indien gewenst kunnen statische berekeningen van de L keerwanden worden aangeleverd.

Deze wanden worden ook zeker gebruikt voor de tuin bijvoorbeeld voor een tuinverhoging. Onderhoudsmakkelijke en stevige keerwanden. Omdat betonnen keerwanden makkelijk in onderhoud is, technisch gezien een veel grotere draagkracht heeft en makkelijk te plaatsen zijn, kiest men vaak voor deze oplossing. Naast het grote assortiment aan nieuwe betonnen keerwanden hebben wij ook een groot aantal L- keerwanden en U- keerwanden staan die worden verkocht als zijnde restpartij.


Vraag nu uw offerte aan, bel voor de scherpste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen met het plaatsen van onze keerwanden. De betonnen keerwanden van De Keij worden voornamelijk gebruikt voor sleufsilo’s bij agrarische bedrijven.


Een sleufsilo is uiteindelijk de beste plaats voor agrariërs om het ruwvoer op te slaan.

De toepassingen voor keerwanden van Geurs Beton zijn legio. Zo worden onze keerwanden gebruikt als moderne infrastructurele oplossing in de grond-, weg-, en waterbouw. In openbare ruimten en woonwijken gaan ze moeiteloos op in hun omgeving. Daar waar grond en water elkaar kruisen, vormen Geurs Beton keerwanden de kerende constructie.


Bij Geurs Beton worden vanzelfsprekend betonnen keerwanden geproduceerd. Deze keerwanden worden vervaardigd met de hoogst mogelijke betonkwaliteit. Van Gurp Erf- en Sierbestrating heeft al honderden keerwanden naar tevredenheid geleverd.


Ook voor uw bedrijf is er een keerwand op maat. De voordelen van betonnen silowanden en betonnen keerwanden. Wal Beton is leverancier van een ruim assortiment aan prefab betonproducten. Naast betonplaten (stelconplaten), silowanden, keerwanden , stapelblokken en multiblokken, leveren wij beton-gerelateerde producten als afwateringsgoten, perssap duogoten en menggranulaat. Dam Beton is dé totaalleverancier voor betonnen keerwanden , sleufsilowanden en elementen met hoogtes van tot 6centimeter.


De wand is kerend op de voet en kan voor vele toepassingen worden gebruikt. De betonnen elementen worden aan elkaar worden geplaatst, waardoor er een enorm draagvermogen ontstaat. De afmetingen voor de keerwand in de lengte zijn 10 2en 4centimeter. Deze verschillende lengtes zijn de te combineren met verschillende hoogtes. Lage keerwanden kunnen worden gebruikt voor het op gelijke hoogte brengen van uw tuin.


De hoge keerwanden zijn geschikt voor het maken van sleufsilo’s of voor wegverbredingen.

Onze keerwanden worden binnen de infrasector gebruikt voor onder andere het opvangen van hoogteverschil, het realiseren van een tijdelijke of permanente opslagmogelijkheid en als grondkering. Laat uw keerwanden leveren en plaatsen door keerwandspecialist MBS Beton. MBS Beton kan voor iedere toepassing bijpassende keerwanden leveren en plaatsen.


Stuks te koop euro per stuk. Betonnen t keerwanden 2meter hoog, 1meter breed. Een keerwand is in het merendeel van de gevallen gemaakt van beton, maar dat neemt niet weg dat er in principe ook een ander materiaal voor zou kunnen worden gebruikt. Hiervoor is een betonnen keerwand erg geschikt.


Maar wist u dat betonnen keerwanden voor veel meer toepassingen geschikt zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts